El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

JA TENIM FIRA DES FANG

Marratxi | 02 Mar, 2011 08:57

Ja s'ha inaugurat la Fira des Fang, a Ses Tres Germanes. Com cada any, durant una setmana podrem retrobar-nos amb els nostres alfarers i alfareres, i conèixer la feina també d'altres ceramistes d'arreu de l'Estat.

Hem tingut el dia de Balears, mogudet per mor del cas PICNIC ... necessitam que la gent confiï amb la política i destriï clarament els casos de corrupció del bon fer en la representació de la ciutadania. La democràcia té els seus riscs i el fet que hi hagi homes i dones que usen els doblers públics per interessos personals o partidaris no ens ha de fer desconfiar del sistema d'elecció dels representants públics.

L'única alternativa és la dictadura, i afortunadament els pobles de Líbia, Túnisia, Egipte... ens estan recordant què és viure sense llibertat, sense democràcia. No importa recordar el franquisme -model de corrupció- que fa anys patírem a l'Estat, basta llegir i escoltar els homes i dones àrabs que reclamen llibertat per elegir els i les representants i acabar amb el poder "absolut" i lladre, dels seus dictadors, sigui quin sigui el seu nom.

Sembla evident, i així i tot, ho hem de recordar. Aquest poble nostre necessita també d'una dreta democràtica, que també aturi els avanços de la dreta ultraconservadora del Sr Rodríguez,  Delgado, Bauzà, i tants altres ...

No és cert que només hi hagi una dreta, com tampoc una sola esquerra. La societat és plural i així ho són els partits i les idees... pensament de dretes -no corruptes- està ben establert dins la mentalitat illenca, i les gents d'esquerres sabem que costa molt convèncer que l'honestedat és un dels símbols dels homes i dones d'esquerres.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb