El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

EL CENTRE DE TERCERA D'EDAT DES FIGUERAL

Marratxi | 29 Gener, 2011 12:19

Avui dissabte 29 el candidat del PSM.Iniciativaverds, Miquel Rosselló,  ha visitat Es Figueral i ha volgut conèixer el nou centre de la Tercera Edat d'aquest nucli.

De fet algun veïnat ja havia comentat que el trobava excessivament dur, amb el trespol de ciment sense rajoles i una sèrie de mancances...

La sorpresa és que a les 12 del migdia el centre estava tancat i barrat. És sorprenent que un dissabte a aquestes hores el centre no estigui a disposició dels socis o les persones majors que vulguin gaudir d'ell.

No se pot confondre mai els horaris administratius amb els serveis que s'ofereixen als ciutadans i ciutadanes.

A pesar de què no ha pogut entrar de dins, la impressió des de fora no és del tot satisfactòria. Segueix les línies arquitectòniques tan habituals als espais públics de les administracions regides pel Partit Popular.

Es caracteritza per molt ciment, i a més la poca terra que té coberta de gespa artificial...Un criteri absolutament antiecològic, és difícil entendre'l amb la facilitat que tenim de fer construccions més amables i jardins amb característiques mediterrànies que necessiten poca aigua.

 

Comentaris

Edu Montes

Totalment d'acord

Edu Montes | 31/01/2011, 21:05

I d aix, totalment d'acord. Gespa artificial, ciment per tot i canvi de parc infantil en menys de 6 mesos.
Una festa de Partit Popular

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb