El Siurell de Marratxí

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratxí. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adreça: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

UN PLE BEN INTERESSANT!!

Marratxi | 26 Gener, 2011 10:54

La Sala de Plens estava plena de gom a gom. El Diari anunciava que seria a les 20,30, i va resultar que l'ordinari era a les 20hs i l'extraordinari dels comptes municipals era mitja hora més tard.

El tinent de batle d'Hisenda i candidat del PP a la batlia va fer la introducció del tema, apel·lant a la crisi econòmica com a context general, la baixada espectacular de llicències d'obres -recordau un comentari en aquest sentit del blog?- i per tant manca d'ingressos en uns 2 milions d'euros. Aprofità per tirar amb bales de canó contra les administracions que no governen ells, això és, Consell de Mallorca i Govern del Sr. Antich.

El nostre municipi ha crescut i el darrer cens tancat a 31 de desembre del 2010 som 33.883 marratxiners i marratxineres , uns 1.500 més que el 2009.

El Pressupost de l'any passat era de 36.600.000 euros, i enguany 34.586.000 una rebaixa de 2.014.000.

Amortitzaran plantilla, reduint les vacants, 18 en total, del capítol 1. Però mantenen 11 assessors/es -el PSM insisteix que són 12 al pressupost, es veu que n'hi ha un vacant que costen 475.000€

No podem reproduir tot el debat de dues hores, esperem les cròniques de la premsa escrita...

Sí volem des d'aquí FELICITAR la portaveu del PSOE Conxa Obrador que féu unes intervencions molt ben preparades justificant el NO del seu grup i rebatent amb fermesa les acusacions del PP a altres administracions.

FELICITAR també a en Joan Francesc Canyelles, portaveu del PSM que insistí en la seva actitud d'oposició ferma i coratjosa a les polítiques del PP del govern municipal. Especialment brillant fou quan rebaté la reducció de la despesa de les vacants de funcionaris explicant que a Marratxí XXI l'empresa municipal se contracta el personal sense lliure concurrència, transparència i igualtat de mèrits- En una paraula, a dit. Agència de col·locació dels seus... Per una banda redueixen llocs de feina públics, per una altra contracten serveis externs. Com s'entèn? Li recordà igualment les promeses de tancar mitjans audiovisuals i a l'Ajuntament no cercar rendibilitat a la ràdio ,

Les respostes per part del Sr. Tinent de Batle i el Batle al final mereixen figurar a un manual de demagògia pepera. A més de treure un seguit de frases -fora del context-del president del govern de l'Estat, lligades en un exercici que volia ser "brillant" o "ingeniós" i no ho era, més bé patètic, per defensar-se de la ineficàcia i malbaratement dels doblers  de tots, va obviar clarament fer referència a la seva manca de dedicació "exclusiva" al govern municipal.

Hem de reiterar la nostra enhorabona als representants de l'oposició per la bona feina feta, i desitjar, com va dir en Joan Francesc, que la primavera d'enguany ens dugui un CANVI amb la pèrdua de la majoria absoluta del PP, que Marratxí bé s'ho mereix!

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb