El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

PRESENTACI DEL LLIBRET DE BALAN DE L'ACCI POLTICA A LA PRESENT LEGISLATURA

Marratxi | 29 Desembre, 2010 18:25

Barceló: "hi ha dues alternatives: un govern de dreta antimallorquina o un de progressista plural, per al qual PSM-INICIATIVAVERDS serà decisiu"

La coalició PSM-INICIATIVAVERDS presenta al Teatre Mar i Terra de Palma el llibret de balanç de l'acció política desenvolupada des dels governs progressistes durant l'actual legislatura 

El PSM-Entesa Nacionalista i INICIATIVAVERDS han presentat el balanç de l'acció política desenvolupada per aquests partits des dels diferents governs progressistes i nacionalistes del país, durant l'actual legislatura.

 

L’acte, que ha estat presentat per la regidora de Cultura de Cort i vicesecretària general del PSM-EN, Nanda Ramon, ha comptat amb les intervencions del secretari general dels nacionalistes, Biel Barceló, de la consellera d’Afers Socials i dirigent d’INICIATIVAVERDS, Fina Santiago, del conseller insular de Cultura, Joan Font, del vicepresident del Consell i conseller de Cooperació Local i Interior, Miquel Rosselló, i del secretari general del PSM-EN de Palma i director general de Mobilitat, Antoni Verger.

 

En el seu discurs, Biel Barceló ha posat en valor les polítiques duites a terme pels governs progressistes i nacionalistes durant la legislatura que està a punt d’acabar, i ha qualificat de “decisives” les aportacions del PSM-EN i d’INICIATIVAVERDS per avançar en polítiques de protecció del territori, culturals i socials. Barceló ha reivindicat la continuïtat dels governs de progrés, i ha alertat del perill d’un govern del PP en solitari (“un govern de la corrupció, de la destrucció del territori i del país i de l’esbucament dels serveis públics”). També ha criticat el PSOE, de qui ha afirmat que “claudica davant els poders no democràtics”, en referència als mercats financers i a les retallades socials del govern Zapatero.

 

Com a conclusió, Biel Barceló ha afirmat que de cara a les properes eleccions “hi ha dues alternatives: un govern de dreta antimallorquina o un govern progressista plural, que confiï en Mallorca, en el país i en les persones. I perquè aquest govern sigui possible és absolutament imprescindible que la coalició PSM-INICIATIVAVERDS sigui una força decisiva".

 

A l’acte han assistit nombrosos militants i simpatitzants nacionalistes i ecosocialistes, que han rebut un exemplar del llibret que ha estat editat per a l’ocasió.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb