El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Un titular del Diari de Balears LA FISCALIA INVESTIGA TRETZE CASES ILLEGALS DE MARRATXI

Marratxi | 19 Desembre, 2010 10:24

Aquest cap de setmana ens ha sorprès aquest titular de primera plana del Diari de Balears. Un particular va denunciar davant la Guàrdia Civil la construcció de 13 cases amb permís d'obres per a reforma del sostre d'una caseta d'eines, i veure que s'han fet uns bons xalets en zona rústica. Quantes fotografies aèries hi deu haver? 13 ens semblen poques, coneixent el nostre Ajuntament.

El batle respon el diumenge dient que "està molt tranquil"... i ho creim!

El nostre Ajuntament només té un zelador d'obres... quants assessors i assessores??

El mateix diari recorda el cas del batle Guillem Vidal, molta gent el recorda, aquell que planificà el creixement del nostre poble tal i com s'ha desenvolupat posteriorment... acabà el 1988 imputat i jutjat, i comdemnat quan es demostrà la il·legalitat d'una construcció on s'havia falsificat el registre d'entrada per justificar un permís inexistent.

Comdemnat a no ser batle, el PP del Senyor Cañellas el va fer senador. Després...diputat autonòmic.

Ara el PP del batle Bauzà reitera que està molt tranquil... per la quantitat de casos com aquestes cases denunciades i que no ha passat res? perquè es limita a ser un bon aprenent dels mestres anteriors com el sr Guillem Vidal? perquè ja té nomenat substitut a la candidatura de la batlia i ja sabem que la justícia és lenta...?

Haurem de fer un exercici de memòria als senyors i les senyores del PP perquè recordin la història de l'urbanisme al nostre poble. Gràcies al Consell d'aquesta legislatura s'han eliminat les A.R.T. que una d'elles afectava a Es Creuers... Gràcies al Consell s'ha salvat Son Llebre, el Sr.Bauzà volia fer-hi un polígon industrial...

Serà una campanya mogudeta, és evident, però sobretot, Sr BAtle, no ens prengui per beneits o beneites, no ho som, i no ens mereixem que amb somriures i besades , amb discursos bilingües vulgui semblar immaculat i net de tota culpa.

En continuarem parlant, és evident.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb