El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

El nostre batle s'amaga al Ple

Marratxi | 03 Desembre, 2010 08:28

Mirau que és difícil això del títol, quan el Batle presideix la sessió plenària del Consistori

Idò sí, ho poguérem veure i llegir a les cròniques municipals. El batle no respongué a la moció del PSM, del regidor Joan Francesc Cañelles i va fer que la regidora de Cultura fes el debat sobre la seva posició respecte a la nostra llengua.

Ho farà igual als debats electorals? Amolla una "idea" que l'agermana amb el batle de Calvià i el senyor Rodríguez, a una emissora pública, i després s'amaga i no defensa allò que ha dit davant els regidors i regidores , davant el poble de Marratxí representat al Ple.

I mentre, altres Plens de pobles de Mallorca amb valentia rebutgen aquestes idees, que no volem qualificar perquè ja cauen per si mateixes.

Afortunadament som molts els marratxiners i marratxineres que volem la plena vigència de la nostra llengua, el català, i sabrem defensar-la dels atacs tan grollers d'aquesta dreta conservadora i antiga.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb