El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

El nostre batle, fams pel seu equip "tic"

Marratxi | 15 Abril, 2010 15:48

Bono, bono... el Sr Bauzà, batle de Marratxí torna a ser famós no per ser batle, sinó per ser president d'un partit que a tothora és als jutjats. Ara el Sr Saenz de Baranda, que era el president del comitè d'ètica és detingut pel cobrament de comissions a l'operació Bomsal...o bomsai... bombers i salut, dos edificis nous de l'anterior govern del Sr Matas.

I a més es permet intentar sortir en pla xulesc, parlant de caça furtiva... que ningú entèn.

I aquesta és l'esperança d'un partit ple de corruptes? ara ens diuen que no podem generalitzar, que els partits no ho són corruptes, sinó les persones. Quants n'hi ha al PP?? quants casos judicials?? qui "caça" sr Bauzà és la policia, els fiscals, els jutges, no els mitjans de comunicació que fan la seva funció d'informar.

Què deuen pensar les persones de bona voluntat de dretes? segur que n'hi ha i estan esglaiades.

Del Sr March, del contraban, de l'estraperlo, de la història del cacisquisme a les nostres Illes afortunadament ja coneixem la història.

Què se'n dirà d'aquesta del segle XXI?

Coratge per la gent de bona voluntat d'esquerres. coratge i valentia per les persones honestes que creuen en la política com a compromís per un altre món, per una societat més justa, i enhorabona als jutges i fiscals , als policies que fan bé la seva feina i no es deixen pressionar pels poders fàctics.

Desgraciadament, en continuarem parlant.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb