El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Sa Rua 2010 . La seguretat als nostres carrers. La Consellera d'Afers Socials , Promoci i Immigraci

Marratxi | 15 Febrer, 2010 07:45

Enhorabona a tots els i les participants de Sa Rua d'enguany. Bon humor i molt de fred, que animà més encara la bulla i les rialles.

Avui matí hem conegut un informe sobre la seguretat als nostres carrers, elaborat per la Policia Local.- DM dilluns 15 de febrer- Llegiu-lo i pensau que el domini del cotxe particular desgraciadament provoca molts accidents a les persones que tenim el nostre cos com a cuirassa protectora.

La Consellera Fina Santiago ens visità dijous passat, el dia que nevà a tot Mallorca i Menorca.

Una trobada ben interessant , ens explicà el contingut de la nova Llei de Serveis Socials de la nostra comunitat  autònoma, dels decrets pendents, de la situació de les places de residències... I del futur de la Residència de Son Llebre, que té previst començar el curs que ve amb mòduls formatius de la branca sociosanitària, de la formació reglada, més mòduls de la formació ocupacional i contínua, a la vegada que hi haurà la residència per a persones majors amb discapacitat psíquica. També explicà el procés de transferències als Consells, i altres temes de la seva competència al govern de les Illes Balears.

Volem repetir aquestes trobades amb les persones que duen gestió pública que ens afecta a tots, per aprendre i debatre sobre els problemes quotidians.

Us anirem informant de les nostres iniciatives.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb