El Siurell de Marratxí

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratxí. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adreça: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Adéu Pepe , adéu Maria

Marratxi | 10 Setembre, 2008 15:58

Aquest cap de setmana hem perdut dues persones molt estimades per l'organització d'Esquerra Unida de Marratxí.

En Pepe Jiménez, un company d'Es Pont d'Inca però que durant anys va tenir un taller de reparació de mobiletes i bicicletes a Es Pla de Na Tesa. També fou un gran jugador de petanca, a Can Gaspar d'Es Pla.En tancar el taller va continuar jugant a petanca a les pistes de devora el torrent gros, d'Es Pont d'inca, fins que la dedicació a la malaltia de la seva dona li donava poc temps per trobar-se amb els amics.

Treballador de Can Buades, coneixia prou bé la duresa de les condicions laborals de la postguerra a la nostra illa. Treballà també a la fàbrica de les Garroves.Compaginava tots els treballs que podia per tirar endavant una família.

Na Maria la seva companya, afable, treballadora, que es feia estimar per les persones que la tractaven, patí la llarga malaltia d'Alzheimer en els darrers anys de la seva vida.

Ahir mateix publicàrem una esquela a la Última Hora per reconèixer la seva dedicació i el seu compromís a la lluita per millorar les condicions de vida de les persones, per aconseguir una societat més justa, més igual, més solidària.

Els enyorarem, i el seu record ens acompanyarà.

Esquerra Unida de Marratxí

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb