El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

I va d'enhorabones

Marratxi | 19 Juny, 2007 05:36

Després de la constitució dels Ajuntaments, avui volem donar enhorabones:

A la batlessa Aina Calvo, perquè ha sabut arribar a acords que han fet possible, després de 16 anys, que el PP passi a l'oposició

Als nous regidors i regidores del Bloc i d'Alternativa EU-EV que prengueren possessió als pobles. Per primera vegada formaran part del govern a  Capdepera, Sencelles i Sóller, a altres iniciaran o continuaran la tasca d'oposició.

Enhorabona a totes i tots, i esperem prest poder assistir a la presa de possessió del nou President del Govern i la nova Presidenta del Consell.

La setmana que ve  ja serà la de Sant Marçal, ens hem de preparar per anar de festa!

Comentaris

Pep Pericas

Portula

Pep Pericas | 19/06/2007, 06:57

No acab d'entendre l'enhorabona a la darrera portula, que s per l'entrevista a la consellera d'Agricultura (PP)? o per l'entrevista al regidor d'esports (PP)?, o per l'entrevista a en Miquel Bestard (Independents)? o per l'entrevista a Teresa Matas (la dona de miquel bestard).
A lo millor som un poc miraprim, per estau segurs de que sa portula a ajudat als partits d'esquerres de marratx?

alternativa

resposta a en Pep Perics

alternativa | 19/06/2007, 08:38

Tens ra que s un nmero on hi ha aquestes entrevistes...per l'enhorabona s perqu va aconseguir sortir amb tots els programes i propostes de totes les candidatures, desprs de mesos d'incertesa en la seva continutat.
La revista no sabem dir si ha ajudat en les eleccions, all que s s important s que hi sigui i que pugui sser plural i on puguem escriure tots aquells que vulguem.

El nostre poble necessita aquets mitjans de comunicaci, ara que volen fer la rdio de Marratx haurem d'estar segurs que el Sr Batle i el seu equip sabran fer-la oberta i al servei de tot el poble... d'aquests s que no me'n refio!

na joana

i el nostre batle?

na joana | 20/06/2007, 07:54

Avui surt al Mundo que el Sr Batle nomena els crrecs de regidors i regidores. Val la pena que ho cerqueu i ho mireu. Sembla que hi ha dues o tres persones que s'encarregaran de Serveis Socials, no s'entn com divideix aquesta rea. Ja ens podem preparar, el seu homleg de Calvi s'ha pujat el sou, ara veurem quants assessors necessiten a Marratx

alternativa

resposta a na joana

alternativa | 21/06/2007, 08:18

Esteim contents de tornar-te a trobar pel nostre blog.
Ho hem llegit tamb al Diari de Mallorca, sembla que vol fer molts tinents de batle... i ja hi ha remors del nombre d'assessors que ha de collocar. Estarem atents i ho denunciarem, aquesta vegada des de la premsa i des del blog!
Fins aviat i grcies per llegir-nos

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb