El Siurell de Marratxí

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratxí. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adreça: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Més sobre urbanisme il·legal, Andratx i Marratxí

Marratxi | 07 Desembre, 2006 09:16

Tothom sap que les il·legalitats urbanístiques, més grosses o més petites, son en pa nostre de cada dia a la nostra Illa i pel que pareix a més de mitja Espanya.

Els que ja fa alguns anys que viven a Marratxi s'en recorden d'aquell Batlle que si l'hi compraves els materials de la construcció al magatzem de la seva propietat no tenies cap problema per obtenir el corresponent permis municipal per fer obra fos legal o no.

A Marratxí des de fa dècades s'ha destruït el sol rústic, construint de forma il·legal urbanitzacions senceres, fins una vintena d'urbanitzacions il·legals construides en sol rústic. I tot això s'ha fet amb la complaenza i fins i tot amb la complicitat de les autoritats municipals de torn.

Els cas Andraitx no ha fet més que destapar allò que tothom ja sabia, que l'urbanisme a la nostra Illa és un campi qui pugui.

Per cert dues de les grans aberracions urbanístiques de Marratxí d'aquesta legislatura, recqualificar els Caülls i autoritzar l'urbanitzacions dels Crevers, varen ésser beneides pel Govern Balear per un informe, fet amb pocs dies, del "presssumpte delinquent" Sr. Massot, ex-Director General d'Ordenació del Territori.

El nostre batlle amb molta agilitat, molt més de l'habitual, va sortir a informar a l'opinió pública que això no tenia res a veure i que al seu Govern Municipal tot s'havia fet correctament.  "Escusatio non petita, acusatio manifesta"...¡¡¡ 

 

Comentaris

un cabaneter

Molt bé l'agilitat del blog

un cabaneter | 07/12/2006, 10:00

Us vull donar l'enhorabona, molt bé l'agilitat que teniu en penjar els temes d'actualitat.

Es podrà actuar contra el Director General Massot?

M'agradaria que es pogués enganxar al batle del PP com es va fer amb en Guillem Vidal. Sabeu si el PSOE té algun dossier a la fiscalia de MarratxÍ?

Magdalena

A un cabaneter

Magdalena | 07/12/2006, 21:02

L'únic que sabem és el que sap tothom que llegeixi els diaris, que Massot va donar el vist-i-plau a la reclassificació dels Caulls en només dos dies. Que a Marratxí amb tot el que s'ha i s'està construint hi ha d'haver alguna cosa. Però nosaltres no tenim el que s'ha de tenir per tirar de la manta.PROVES. De moment moltes sospites, moltes insinuacions i molts nervis per exemple al Grup Fer. Tot i això seguim amb els ulls ben oberts i alerta per si els descobrim en algun despist.

jaume

Andratx

jaume | 13/12/2006, 21:53

Companys i companyes el topònim és Andratx.

Alternativa de Marratxi

Andratx

Alternativa de Marratxi | 15/12/2006, 22:27

Jaume, Andritxols i Andritxoles: no tenim paraules.
Mil disculpes per l'errada.
Salutacions i a la vostre disposició, que des de Marratxí entenem ben be tot el que patiu.
Alternativa

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb