El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Andratx versus Marbella

Marratxi | 28 Novembre, 2006 20:49

Una vegada més Mallorca i les Illes són portada de tots els diaris, informatius de ràdio i TV d'arreu de l'Estat Espanyol i una vegada més per causa de la corrupció.

El Batle d'Andratx, el celador municipal i el Director General d'Ordenació del Territori del Govern Balear detinguts per la Guàrdia civil, acusats de corrupció urbanística.

Tothom a Andratx sabia que les mangarrufes urbanístiques estaven a l'ordre del dia i que el Batle Sr. Hidalgo estava  al darrera. Tothom menys el Sr. Matas i el PP que sembla que ho varen descobrir quan varen veure al Sr. Batle, militant del seu partit sortir de l'Ajuntament engrillonat i conduït per la Guardia Civil. Tant sols feia unes setmanes que el Sr. Rodriguez Secretari General del PP,  havia confirmat al Sr. Hidalgo com a candidat a les properes eleccions.

Tampoc sabien qui era el Sr. Massot i per això el varen fer Director General, precisament d'Ordenació del Territori, és com posar el llop a guardar les ovelles.

Fa un mes Alternativa EU-EV va publicar un fulletó en el que denunciava al Sr. Hidalgo d'estar implicat per la fiscalia en cinc casos de delicte urbanístic, i a 17 batles més del PP de les Illes. Ni tant sols poden al·legar que no varen llegir aquesta informació perquè el Sr. Rodriguez va contestar públicament en roda de premsa, dient que com EU-EV no tenen batles per això no tenen casos de corrupció, és a dir , pel Secretari General del PP si s'arriba al govern és normal que es caigui en corrupció, tota una filosofia...

Esperem que el Sr. Matas i el Sr Rodriguez actuïn decididament contra els seus batles i regidors implicats en processos judicials i no esperin que se'ls emporti la Guàrdia civil.

Per cert , algun dia haurem d'estudiar a fons perquè el nostre govern municipal (PP i independents) en el dos mesos d'estar al govern va requalificar els Caülls del Grup Fer o va acceptar la urbanització del Gravers o va requalificar els terrenys del Sr. Grande per fer el polígon del Pla de na Tesa... 

 

Comentaris

un escptic

podem confiar amb la justcia?

un escptic | 29/11/2006, 16:23

Creis que podem confiar amb la justcia? Sembla que el Fiscal Barcel est relacionat amb la famlia d'un d'Andratx, ho diu el diari avui.
El misser Parera no s el del PP?
A veure si el PP pren nota... i els ciutadans de Marratx tamb!

un escptic

En Rajoy va parlar de 17

un escptic | 29/11/2006, 16:25

Quan en Rajoy va sortir a dir que els corruptes " a la calle" va dir, uno, dos, cinco o diecisiete... s ver que s el nmero de batles que voltros heu denunciat?
tots de Mallorca o tamb d'Eivissa?

Biel

Re: Andratx versus Marbella

Biel | 30/11/2006, 20:26

a Marratx no crec que quedem curtets en aquets temes...

Alternativa

Resposta a un escpti

Alternativa | 03/12/2006, 20:38

Efectivament, 17 es el nmero de batles del PP i de les Illes, ara per ara amb assumptes pendents a la justicia.

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb