El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Assemblea oberta d'Alternativa EU-EV de Marratax

Marratxi | 27 Novembre, 2006 17:05

El passat dissapte es va celebrar una assemblea d'Alternativa Esquerra Unida - Els Verds de Marratxí oberta a simpatitzants, a la biblioteca del Pla de na Tesa per parlar de les properes eleccions municipals del maig del 2007.

Allò primer que varem fer, va ésser donar suport a la carta enviada a la Plataforma Ciutadana i que figura al post anterior i per tant està a la vostra disposició. Els companys i companyes d'EU-EV, així com els simpatitzants presents a l'assamblea varen mostrar el seu acord a concorrer a les properes elecions municipals amb una sola candidatura de tota l'esquerra marratxinera i en cas de que algun partit polític de l'esmentada esquerra no ho vulgui, estyeim disposat a anar a aquestes eleccions donant suport a una candidatura formada per la Plataforma Ciutadana i els partits disposats a donar-li suport.

Però mentre esperem la resposta dels altres partits varem decidir anar per feina i posar-nos a preparar en força i entussiame aquestes properes eleccions, decisives per derrotar a la dreta del nostre municipi.

Varem convocar primaries per elegir el cap de llista de la nostra candidatura i en cas de que finalment hi hagui una candidatura unatiria seria el nostre candidat o candidata a la llista unitaria. Les primaries seran el proper dia 15 de desembre, a una assemblea que ferem al local social del Figueral. Tots els companys i companyes que vulguin presentar la seva candidatura tenen temps fins el proper 14 de desembre.

També varem aprovar un avantprojecte de programa electoral que debatrem i convertirem en la nostra proposta de programa a l'esmentada assemblea de dia 15 del mes proper. En cas de candidatura unitaria aquest serà la proposta programàtica d'EU-EV que aportarem pel debat unitari i si no, distribuirem aquesta proposta de programa a les entiats ciutadanes del municipi i als nostres simpatitzants i votants per obrir el debat programàtic a la participació ciutadana. Definitivament aprovarem el programa el mes de febrer de l'any vinent.

Volem aprofitar l'ocasió per animar a tots i totes els que ho desitgin a paticipar en el nostre procés pre-electoral, tant en l'eleció de candidats,l com en l'elaboració del programa electoral

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb