El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

CARTA OBERTA A LA PLATAFORMA CIUTADANA DE MARRATX

Marratxi | 24 Novembre, 2006 18:54

 

Benvolgudes companyes i companys.

 

En primer lloc volem reiterar-vos l’agraïment per l’organització de la taula redona del passat dimecres. Per haver fet una passa endavant en favor de la participació ciutadana, per assumir el repte d’explorar noves formes de fer política i en definitiva per encoratjar-nos a tots plegats a continuar lluitant, units, per una societat més justa, més igualitària i més participativa.

 

Davant la proposta de fer una candidatura unitària de tots els partits progressistes de Marratxí, basada en la vostra proposta programàtica sobre un Marratxí sostenible i amb la necessitat de derrotar la dreta a les properes eleccions municipals sinó volem que  continuï la destrossa del territori i el mediambient, el menyspreu pel nostre patrimoni cultural, la manca de polítiques socials i l’abandó de tota mena de participació ciutadana, que exposàveu al vostre document programàtic i que vàreu presentar a la taula rodona del passat dimecres al cine de Pòrtol, Alternativa Esquerra Unida- Els Verds ha acordat la següent resolució:

 
  • Valorar molt positivament la constitució de la Plataforma Ciutadana i la seva implicació amb l’activitat política i social del municipi.
  • Considerar molt important la participació activa de la Plataforma Ciutadana amb qualsevol fórmula unitària que es pugui posar en marxa de cara a les properes eleccions municipals.
  • Considerar que la vostra proposta programàtica és un bon punt de partida per l’elaboració del programa electoral i de fet a les nostres jornades programàtiques que celebrarem el proper dissabte a la biblioteca del Pla de na Tesa, utilitzarem el vostre document com a ponència inicial.
  • Acceptar la constitució d’una candidatura única de tota l’esquerra i el nacionalisme de Marratxí i mostrar la nostra disposició a iniciar les negociacions amb el PSOE, el PSM i ERC quan es consideri oportú.   
  • En cas de què el PSOE no vulgui participar amb una candidatura unitària, estaríem d’acord en participar en una candidatura del PSM, ERC i amb la participació de la Plataforma Ciutadana. En aquest cas mostrem la nostra disposició a acceptar que el/la cap de llista d’aquesta candidatura fos un representant de la Plataforma Ciutadana i/o del PSM.
  • Si el PSM optés per presentar-se en solitari estaríem d’acord en formar una “candidatura progressista” formada per la Plataforma Ciutadana, Alternativa EU – EV i ERC. Si aquest fos el cas estaríem disposats a:
 

-         Elaborar el programa electoral conjuntament en assemblea de tots els components de la candidatura progressista.

-         Acceptar que el cap de llista de la candidatura el designés la Plataforma Ciutadana, quedant el segon lloc per un membre d’EU – EV i el tercer per ERC.

-         Participar conjuntament, en igualtat de condicions, en la planificació i execució de la campanya electoral.

-         En cas de que els resultats electorals permetin constituir un govern d’esquerres, decidir conjuntament el paper a jugar pels regidors de la candidatura progressista.

-         Constituir comissions sectorials conjuntes per fer el seguiment del treball dels nostre regidors i de  l’Ajuntament en general.

 

Estem a la vostra disposició per posar-nos a treballar amb la proposta que vegeu més factible i més adequada.

 Alternativa Esquerra Unida – Els Verds 

 

Comentaris

Biel

Re: CARTA OBERTA A LA PLATAFORMA CIUTADANA DE MARRATX

Biel | 25/11/2006, 15:21

Meam, me diuen que han comenat a fer es polgon ,es veritat?
JA s, que com a partit no podeu fer res ms, per m'agradaria un poc de mobilitzaci en aquest tema!
La gent ja farem boicot!

alternativa

resposta a en Biel

alternativa | 28/11/2006, 20:54

Per ara, no tenim aquesta informaci. Avui mateix hi ha Ple no s si na Magdalena ho demanar, a veure si qualc sap qualque cosa ms... Hi ha moviments de terra, o mquines? a veure si ho podem esbrinar.

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb