El Siurell de Marratxí

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratxí. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adreça: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Industries dins els nuclis urbans

Marratxi | 15 Novembre, 2006 09:27

L'any 1998 es va aprovar a l'Ajuntament, la revisió de les Normes Subsidiàries del municipi. Un document, per cert pprou asssenyat i que suposava a més d'una proposta de contenció al creixement, millores molt substancials en infraestructures. La llàstima és que des de llavors quan el govern municipal ha volgut l'ha canviat recalificant nous terrenys com ara els Caulls, els Crevers i el futur polígon del Pla de na Tesa i a sobre els projectes prevists no s'han cumplit.

Avui ens referirem a un d'aquests projectes. Les Normes Subsidiàries aprovades preveien que totes les industries situades dins sol urbà tenien dos anys per presentar un pla de trasllat a zones qualificades com industrial i/o comercial i dos anys més per trasladar-se.

Doncs bé esteim al final de l'any 2006 i quantes industries conexeu que haguin complit aquestes normes? Nosaltre tant sols coneixem Matisa, que estava a la Cabana i després d'una denuncia d'Esquerra Unida a Sanitat per abocaments al torrent Gros, s'en va anar del municipi i Prebesec que després de la creació d'una plataforma ciutadana i d'importants mobilitzacions es va trasladar al polígon.

Però que passa amb Tubos Fiol, l'antiga Kas, les panificadores d'es Pont d'Inca i tantes altres? Que espera l'Ajuntament per fer complir les normes que ell mateix ha imposat? O es que son més importants els drets del industrials que dels ciutadans i les ciutadanes?

Comentaris

Biel

Re: Industries dins els nuclis urbans

Biel | 17/11/2006, 17:24

vos presentau amb coalició si o no?

alternativa

resposta a en Biel

alternativa | 17/11/2006, 18:13

Llegeix el comentari del divendres 17 i veuràs com va anar el debat del cine de Pòrtol i la nostra posició

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb