El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Industries dins els nuclis urbans

Marratxi | 15 Novembre, 2006 09:27

L'any 1998 es va aprovar a l'Ajuntament, la revisi de les Normes Subsidiries del municipi. Un document, per cert pprou asssenyat i que suposava a ms d'una proposta de contenci al creixement, millores molt substancials en infraestructures. La llstima s que des de llavors quan el govern municipal ha volgut l'ha canviat recalificant nous terrenys com ara els Caulls, els Crevers i el futur polgon del Pla de na Tesa i a sobre els projectes prevists no s'han cumplit.

Avui ens referirem a un d'aquests projectes. Les Normes Subsidiries aprovades preveien que totes les industries situades dins sol urb tenien dos anys per presentar un pla de trasllat a zones qualificades com industrial i/o comercial i dos anys ms per trasladar-se.

Doncs b esteim al final de l'any 2006 i quantes industries conexeu que haguin complit aquestes normes? Nosaltre tant sols coneixem Matisa, que estava a la Cabana i desprs d'una denuncia d'Esquerra Unida a Sanitat per abocaments al torrent Gros, s'en va anar del municipi i Prebesec que desprs de la creaci d'una plataforma ciutadana i d'importants mobilitzacions es va trasladar al polgon.

Per que passa amb Tubos Fiol, l'antiga Kas, les panificadores d'es Pont d'Inca i tantes altres? Que espera l'Ajuntament per fer complir les normes que ell mateix ha imposat? O es que son ms importants els drets del industrials que dels ciutadans i les ciutadanes?

Comentaris

Biel

Re: Industries dins els nuclis urbans

Biel | 17/11/2006, 17:24

vos presentau amb coalici si o no?

alternativa

resposta a en Biel

alternativa | 17/11/2006, 18:13

Llegeix el comentari del divendres 17 i veurs com va anar el debat del cine de Prtol i la nostra posici

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb