El Siurell de Marratxí

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratxí. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adreça: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

En segons quines coses tanta pressa i amb altres tan poca

Marratxi | 13 Novembre, 2006 19:30

Com veim tots els dies el nostre Ajuntament ja està instal·lant les llumetes de Nadal: No ens queda més remei que qualificar-la d'una tasca eficient i ràpida.

Llàstima que amb altres coses que són molt necessàries pel nostres ciutadans i ciutadanes no es té tanta pressa ni molt manco.

Fa més de dos anys la regiduria d'acció social de l'Ajuntament va encarregar al seu personal qualificat la redacció d'un Pla de prevenció de la drogodependència per Marratxí.

Cal recordar que aquesta problemàtica és cada cop més greu al nostre municipi. Són cada cop més els consumidors de drogues, molt especialment gent jove. Així mateix abunda, a determinats indrets del municipi que tothom coneix, punts de venda de drogues i molts de "camells" campen al seu aire.

Davant aquests fets cal una tasca de repressió del tràfic d'estupefeients que correspon a la policia municipal i a la Guardia Civil, tasca que se desenvolupa en major o menor encert.

Però es ben sabut que sobretot calen polítiques de prevenció, entre les quals la presència d'educadors de carrer és molt important.

Doncs bé el nostre govern municipal no es digna dotar el municipi amb els suficients educadors de carrer i a més a més, aquell Pla de prevenció de la drogodependència, que es va començar fa més de dos anys, segueix dormint el somni dels justs. Deu continuar dins un calaix sense acabar. Allò que dèiem "unes coses tan ràpides i altres..."

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb