El Siurell de Marratxí

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratxí. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adreça: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Els taxis de Ciutat ja poden carregar a Marratxí

Marratxi | 12 Novembre, 2006 09:32

Ahir tots els diaris de l'Illa anunciaven la notícia. Els taxis de Palma jo podran operar a Marratxí com si aquest fos el seu propi municipi i tindran set aturades fixes dins tot el nostre terme municipal. Una negociació entre el Batle Bauça i la Sra. Cirer ho fan possible.

És un bona noticia que els marrtaxiners i les marratxineres tinguem més fàcil accés als taxis, però alhora és una demostració palpable del poc pes polític del nostre Batle o de la seva incapacitat per negociar a favor dels interessos del seu Poble.

L'Ajuntament de Ciutat necessita que els seus taxis puguin operar a quan més municipis millor i sobre tot als municipis aferrats a Palma. I a Marratxí això ja li va bé, però allò que realment necessita és que les línies d'autobus de l'EMT que ara van a Son Ferriol, arribin al Pla de na Tesa, els que vénen al Pont d'Inca no s'aturin fins Es Figueral, passant per Cas Capità i els que van a Sa Indioteria vagin fins els Garrovers. Que per cert aquesta mesura va ésser objecte d'una moció de EU-EV i se va aprovar per unanimitat al Ple de l'Ajuntament.

Doncs bé el nostre Batle se'n va a veure a Na Catalina Cirer, li compra la vinguda de taxis al nostre municipi i s'oblida de demanar l'arribada dels autobusos de l'EMT o si se'n recorda Na Cirer se'nn riu d'ell a la cara.

Un altre exemple de quins són els interessos que prioritza el PP de Marratxí, els taxis per sobre els autobusos i del poc pes polític del nostre Ajuntament.

Comentaris

JMC

Els taxistes...

JMC | 12/11/2006, 09:59

És clar que els taxistes de Palma són una de les boses clientelars més importants de na Cirer. Quan tothom a Ciutat es queixa perquè hi ha poc taxis, na Cirer manté una flota molt reduïda que ara amplia el seu servei a altres municipis. El Taxi a Palma no és un servei públic, sinó una bossa de vot captiu del PP. És clientelisme de llibre. És un servei al PP

lila thomas

Una convidada als lectors

lila thomas | 13/11/2006, 16:20

Aprofit aquest marc per fer una convidada a tots els lectors i lectores del bloc.

Dimecres 15 hi ha una taula rodona al Cine de Pòrtol, amb tots els grups municipals d'esquerres i la Plataforma Ciutadana, Hi hauríem d'anar molts i moltes per "encalentir els motors" cap a les municipals.

Ens hi trobarem?

lila thomas

Una convidada als lectors

lila thomas | 13/11/2006, 16:20

Aprofit aquest marc per fer una convidada a tots els lectors i lectores del bloc.

Dimecres 15 hi ha una taula rodona al Cine de Pòrtol, amb tots els grups municipals d'esquerres i la Plataforma Ciutadana, Hi hauríem d'anar molts i moltes per "encalentir els motors" cap a les municipals.

Ens hi trobarem?

lila thomas

disculpau la repe

lila thomas | 13/11/2006, 16:21

Es veu que no ho sé fer molt bé, he repetit el comentari. Ja m'enteneu, no sé manejar massa bé això.

antonio

taxis

antonio | 26/11/2006, 09:44

En relación al comentario de taxistas de palma, decir yo como taxista de palma, estar en desacuerdo con dicho comentario, somos un colectivo de trabajadores autonomos y asalariados, con ideologias muy diversas, yo personalmente estoy vinculado al grupo de taxistas de ideologia progresista, por favor no nos metas a todos en el mismo saco. Tambien decirte que nuestro grupo esta a favor de una mancomunidad de servicios de todos los municipios de la bahia de palma, que incluiria el trasnporte tanto de taxis como de autobuses de linea y otros servicios. sin más recibid un saludo de un taxista progresista.

Alternativa

Respuesta a Antonio

Alternativa | 03/12/2006, 20:47

Coincidimos contigo, desde Alternativa EU-EV de Marratxí. No es correcto calificar a todos los taxistas de Palma en una determinada ideologia, como en cualquir profesión hay personas de distintas formas de pensar.
A nosotrosa nos ha disgustado que nuestro alcalde solo haya llegado a un acuerdo con la Alcaldesa de Palma en mancomunar el sevicio del taxi entre Marratxí y Palma, pues pensamos que en este acuerdo deberia entrar tambien la EMT y por supuesto responsabilizamos de este mal acuerda a los alcaldes respectivos, por cierto los dos del PP, no a los taxistas

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb