El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Els taxis de Ciutat ja poden carregar a Marratx

Marratxi | 12 Novembre, 2006 09:32

Ahir tots els diaris de l'Illa anunciaven la notcia. Els taxis de Palma jo podran operar a Marratx com si aquest fos el seu propi municipi i tindran set aturades fixes dins tot el nostre terme municipal. Una negociaci entre el Batle Baua i la Sra. Cirer ho fan possible.

s un bona noticia que els marrtaxiners i les marratxineres tinguem ms fcil accs als taxis, per alhora s una demostraci palpable del poc pes poltic del nostre Batle o de la seva incapacitat per negociar a favor dels interessos del seu Poble.

L'Ajuntament de Ciutat necessita que els seus taxis puguin operar a quan ms municipis millor i sobre tot als municipis aferrats a Palma. I a Marratx aix ja li va b, per all que realment necessita s que les lnies d'autobus de l'EMT que ara van a Son Ferriol, arribin al Pla de na Tesa, els que vnen al Pont d'Inca no s'aturin fins Es Figueral, passant per Cas Capit i els que van a Sa Indioteria vagin fins els Garrovers. Que per cert aquesta mesura va sser objecte d'una moci de EU-EV i se va aprovar per unanimitat al Ple de l'Ajuntament.

Doncs b el nostre Batle se'n va a veure a Na Catalina Cirer, li compra la vinguda de taxis al nostre municipi i s'oblida de demanar l'arribada dels autobusos de l'EMT o si se'n recorda Na Cirer se'nn riu d'ell a la cara.

Un altre exemple de quins sn els interessos que prioritza el PP de Marratx, els taxis per sobre els autobusos i del poc pes poltic del nostre Ajuntament.

Comentaris

JMC

Els taxistes...

JMC | 12/11/2006, 09:59

s clar que els taxistes de Palma sn una de les boses clientelars ms importants de na Cirer. Quan tothom a Ciutat es queixa perqu hi ha poc taxis, na Cirer mant una flota molt reduda que ara amplia el seu servei a altres municipis. El Taxi a Palma no s un servei pblic, sin una bossa de vot captiu del PP. s clientelisme de llibre. s un servei al PP

lila thomas

Una convidada als lectors

lila thomas | 13/11/2006, 16:20

Aprofit aquest marc per fer una convidada a tots els lectors i lectores del bloc.

Dimecres 15 hi ha una taula rodona al Cine de Prtol, amb tots els grups municipals d'esquerres i la Plataforma Ciutadana, Hi haurem d'anar molts i moltes per "encalentir els motors" cap a les municipals.

Ens hi trobarem?

lila thomas

Una convidada als lectors

lila thomas | 13/11/2006, 16:20

Aprofit aquest marc per fer una convidada a tots els lectors i lectores del bloc.

Dimecres 15 hi ha una taula rodona al Cine de Prtol, amb tots els grups municipals d'esquerres i la Plataforma Ciutadana, Hi haurem d'anar molts i moltes per "encalentir els motors" cap a les municipals.

Ens hi trobarem?

lila thomas

disculpau la repe

lila thomas | 13/11/2006, 16:21

Es veu que no ho s fer molt b, he repetit el comentari. Ja m'enteneu, no s manejar massa b aix.

antonio

taxis

antonio | 26/11/2006, 09:44

En relacin al comentario de taxistas de palma, decir yo como taxista de palma, estar en desacuerdo con dicho comentario, somos un colectivo de trabajadores autonomos y asalariados, con ideologias muy diversas, yo personalmente estoy vinculado al grupo de taxistas de ideologia progresista, por favor no nos metas a todos en el mismo saco. Tambien decirte que nuestro grupo esta a favor de una mancomunidad de servicios de todos los municipios de la bahia de palma, que incluiria el trasnporte tanto de taxis como de autobuses de linea y otros servicios. sin ms recibid un saludo de un taxista progresista.

Alternativa

Respuesta a Antonio

Alternativa | 03/12/2006, 20:47

Coincidimos contigo, desde Alternativa EU-EV de Marratx. No es correcto calificar a todos los taxistas de Palma en una determinada ideologia, como en cualquir profesin hay personas de distintas formas de pensar.
A nosotrosa nos ha disgustado que nuestro alcalde solo haya llegado a un acuerdo con la Alcaldesa de Palma en mancomunar el sevicio del taxi entre Marratx y Palma, pues pensamos que en este acuerdo deberia entrar tambien la EMT y por supuesto responsabilizamos de este mal acuerda a los alcaldes respectivos, por cierto los dos del PP, no a los taxistas

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb