El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Les maneres de fer del PP

Marratxi | 10 Novembre, 2006 18:46

En es Pont d'Inca, a sa cantonada entre el cam de Son Llatzet i la carretera d'Inca, on abans hi havia es cafe Ca's Ferrer, el temps del govern del Pacte de Progrs, la Direcci General de Consum va installar una oficina d'informaci al consumidor, al servei dels ciutadans i les ciutadanes, que a ms servia de seu de l'arbitratge en matria de consum. Hem de recordar que el director general responsable d'aquesta rea era el pontd'inquer Miquel Cabeza.

Una iniciativa que pretenia augmentar les oficines d'informaci i servei als consumidors, donat que les Illes Balears era una de les comunitats autnomes amb menys oficines per habitant de tot l'Estat. A ms la situava a Marratx, un municipi amb un gran creixement de poblaci i molt necessitat de serveis de tot tipus.

Doncs quan va tornar el PP al Govern Balear va comenar a tancar les oficines de consum que s'havien obertes el temps del Pacte de Progrs i entre elles la des Pont d'Inca.

Vos heu fitxat que hi ha ara en aquest local?. Doncs un Banc. Ens sembla tot un smbol d'all que va suposar la tornada al govern dels conservadors del PP. Primer el poderosos, els bancs entre d'altres. Desprs tots els altres.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb