El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Unitat bssica de salut a Sa Cabaneta

Marratxi | 08 Novembre, 2006 11:58

La proposta del Batlle de fer una nova unitat bssica de salut a Sa Cabaneta a una part de l'aparcament de l'Ajuntament, com deia la premsa hair ens sembla totalment desencaminada. Com pot sser que amb la manca d'aparcaments que hi ha a Sa Cabaneta se reduexi un que ja tenim. Per qu passa aix? Perqu l'Ajuntament du tota la legislatura venen tots els solars que t en propietat i a ms a tots els nuclis histrics s'estan construint tots els solars que quedaven buits. Aix no es ms que un exemple d'all que ens espere. A un municipi que t un greu dficit d'instalacions pbliques (centres culturals, sanitaris, socials, teatre, etc...) com tenem la majoria de pobles de Mallorca, el Govern municipal ven la majoria de solars que t, s a dir el patrimoni del poble i no es dota de nous solars pblics per fer totes aquestes infraestructures que fan falta. Una irresponsabilitat monumental

Comentaris

maria m

Perqu ven solars?

maria m | 09/11/2006, 09:45

Perqu el PP ven els solars municipals? no hi ha un lmit legal?
El tema de la unitat bsica al solar de l'aparcament deu anar lligat a treure la Casa de la Vila d'all, o no? Se sap quin temps es torbaran en fer el nou Ajuntament?

Realment haurem d'aconseguir un debat seris sobre la sanitat al nostre poble . No acab d'entendre el mapa d'assistncia... Marratxinet on va? Qui anir al Polgon?

Alternativa EU-EV

respostes

Alternativa EU-EV | 10/11/2006, 19:10

s cert que l'Ajuntament se n'anir d'aquest lloc per igualment faran falta aparcaments a Sa Cabaneta.

No hi ha limitacions legals en la venda de solars, per suposa una gran irresponsabilitat , segons la nostra opini, vendre el patrimoni pblic quan a ms es necessiten tants espais per collocar els serveis que es necessiten.

D'acord amb la necessitat d'un debat seris sobre la sanitat al nostre municipi, t'animam a comenar-lo.

Marratxinet es considera de la zona alta, per tant va amb Sa Cabaneta i Prtol. Al polgon hi aniran aquest districte.

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb