El Siurell de Marratxí

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratxí. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adreça: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Unitat bàssica de salut a Sa Cabaneta

Marratxi | 08 Novembre, 2006 11:58

La proposta del Batlle de fer una nova unitat bàssica de salut a Sa Cabaneta a una part de l'aparcament de l'Ajuntament, com deia la premsa hair ens sembla totalment desencaminada. Com pot ésser que amb la manca d'aparcaments que hi ha a Sa Cabaneta se reduexi un que ja tenim. Per què passa això? Perquè l'Ajuntament du tota la legislatura venen tots els solars que té en propietat i a més a tots els nuclis històrics s'estan construint tots els solars que quedaven buits. Això no es més que un exemple d'allò que ens espere. A un municipi que té un greu dèficit d'instalacions públiques (centres culturals, sanitaris, socials, teatre, etc...) com tenem la majoria de pobles de Mallorca, el Govern municipal ven la majoria de solars que té, és a dir el patrimoni del poble i no es dota de nous solars públics per fer totes aquestes infraestructures que fan falta. Una irresponsabilitat monumental ¡¡¡

Comentaris

maria m

Perquè ven solars?

maria m | 09/11/2006, 09:45

Perquè el PP ven els solars municipals? no hi ha un límit legal?
El tema de la unitat bàsica al solar de l'aparcament deu anar lligat a treure la Casa de la Vila d'allà, o no? Se sap quin temps es torbaran en fer el nou Ajuntament?

Realment hauríem d'aconseguir un debat seriós sobre la sanitat al nostre poble . No acab d'entendre el mapa d'assistència... Marratxinet on va? Qui anirà al Polígon?

Alternativa EU-EV

respostes

Alternativa EU-EV | 10/11/2006, 19:10

És cert que l'Ajuntament se n'anirà d'aquest lloc però igualment faran falta aparcaments a Sa Cabaneta.

No hi ha limitacions legals en la venda de solars, però suposa una gran irresponsabilitat , segons la nostra opinió, vendre el patrimoni públic quan a més es necessiten tants espais per col·locar els serveis que es necessiten.

D'acord amb la necessitat d'un debat seriós sobre la sanitat al nostre municipi, t'animam a començar-lo.

Marratxinet es considera de la zona alta, per tant va amb Sa Cabaneta i Pôrtol. Al polígon hi aniran aquest districte.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb