El Siurell de Marratxí

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratxí. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adreça: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

La propaganda del PP

Marratxi | 07 Novembre, 2006 09:21

Avui la premsa informa que el nostre Batle Sr. Bauça ens fa sabre que l'edifici de Muntanya obrirà les portes novament com a centre de salut i que a Sa cabaneta, al actual aparcxament de l'Ajuntament s'en construirà un altre de centre de Salut per aquest nucli. Però si un llegeix amb atenció tot l'article, resulta que començaran un dia d'aquests ses obres per acondicionar l'esdifici de Muntanya que duraran tres o quatre mesos i si tenim en compte que quede poc mes de mig any per acabar la legislatura si tot va bé s'inauguraraà poc abans de les eeccions. El nostre Batlle apren aviat. Aixó es el que sol fer el PP. Anunciar les coses quan s'han de començar i donar l'impresió que ja estan fetes. Així se pot anunciar les actuacions totes ses vegades que faci falta. I si es abans d'unes eleccions encara millor. El centre de salut de Sa Cabaneta encara es més escandalos. Primer s'ha de recalificar el terreny, després cal que el Consell Insular doni el vist i plau i llevors començar la paparasa per les obres. Segur que no està fet abans de les properes eleccions. Però si llegeixes el Diari i escoltes el Sr. Batle pareix que ja tenim una profunda reforma de la salut pública al nostre municipi. I allò que hi ha es una constatació clara i llampant de les greus deficiències sanitaris de Marratxí.

Comentaris

m m p

qui anirà al centre de Muntanya?

m m p | 07/11/2006, 09:30

Aquest centre que deis és el del Polígon? qui hi anirà?

El d'Es Pont d'Inca, anomenat Erika, qui hi anirà?

No es pot dir això que deis a un Ple i que els periodistes ho diguin?

Magdalena

Centre de salut de Muntanya

Magdalena | 07/11/2006, 16:37

El tema del Centre de Salut de Muntanya (al polígon) ha estat motiu de molta polèmica al llarg de tota la legislatura i un tema que han fet servir tant el PP com el PSOE per fer-se retrets mutus i tirar-se pilotades durant tres anys i mig.

La idea inicial, que nosaltres compartim, és que Marratxí pel seu volum de població necessita dos centres de salut. El que està a la Cabana i el del Polígon (que seria per la gent de Pòrtol, sa Cabaneta, es Figueral, etc.)

No sé on hi ha el problema perquè no s'obri ja. Tampoc no sé perquè han necessitat tres anys per adonar-se que és obvi que amb un centre de salut no n'hi ha prou, però ben segur que ara pitjaran l'accelerador perquè estigui llest abans de les eleccions.

A Erika es preveu una unitat bàsica (com n'hi ha a altres nuclis) no un centre de salut. Només hi haurà metge de capçalera i infermera per a la gent del Pont d'Inca.

m m p

gràcies per la resposta

m m p | 08/11/2006, 10:30

M'ha agradat comprovar que estau al dia, la reposta és molt clarificadora. Feré un seguiment del tema, i també us aniré proposam cose.s

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb