El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Ja tenim tripartit i gegant a Marratx

Marratxi | 06 Novembre, 2006 08:31

Avui sembla que s'ha de formalitzar el tripartit que comentvem a l'article anterior. Enhorabona a tots aquells i aquelles que amb el seu vot volen una continutat de la poltica d'esquerres, catalana, per a millorar la vida de totes les persones que viuen i treballen a Catalunya.

Ja ha passat la Fira de Tardor i tenim gegants a Marratx. Molta gent, molt animada, passejada de les autoritats, el Batle, la Consellera d'Immigraci -perqu no el Conseller de Comer, Indstria i Energia? el Conseller Buils del Consell de Mallorca... i els artesans marratxiners quedaren contents?

Haurem de conixer les seves opinions. Sabem que en les festes de Sant Maral no quedaren gens satisfets del nostre Consistori.

Quina valoraci en far el Sr. Batle i el seu equip? i els Independents?

A veure si en parlam aquests dies!

Comentaris

m m p

un gegant i una geganta

m m p | 07/11/2006, 09:26

De fet es va presentar una parella de gegants, com a siurells deia la premsa local.

He vist una publicaci Tot Marratx, on el Sr. Batle t la barra d'apuntar-se la Fira com a cosa seva. No record quants anys es fa, per segur que molts, i a ms, altres anys era ms "variada" amb gent de comer just, ongs, etc.

Com va acabar el macroprojecte de nou Ajuntament? D'on treuran la doblerada que significa?

Tindrem temps de canviar el projecte si hi ha canvi de Govern municipal?

Em podreu aclarir els dubtes?

Magdalena

Nou Ajuntament

Magdalena | 07/11/2006, 16:29

Al darrer plenari de l'Ajuntament de Marratx es va aprovar, amb l'abstenci del conjunt de l'oposici, el plec de clusules per a l'adjudicaci de la construcci del nou ajuntament.
El sistema que s'ha elegit per al seu finanament s el renting, s a dir s'adjudica a una empresa que en fa la construcci i el manteniment i l'ajuntament paga una espcie de lloguer a aquesta empresa. Una vegada acabat el temps de lloguer, que ser de 30 o 50 anys (encara no est decidit) l'edifici passa a ser municipal.

Pel que fa al projecte, aquest s el resultat d'un concurs que es va fer a la passada legislatura, i el projecte que ara s'executa fou el guanyador d'aquest concurs i compta amb el consens de tots els grups municipals. Tot i aix des d'EU-EV hem proposat alguns canvis que van en la lnia d'incorporar sistemes d'energies renovables i d'estalvi d'aigua i d'energia.

Pel que fa a la informaci tamb vrem demanar a l'equip de govern que dons al projecte la mxima difusi perqu el conjunt de la ciutadania en pogus conixer els detalls. Sincerament, en tenim molt poques esperances que ho facin, no s el seu estil.

A la seu d'Esquerra Unida de Marratx, a l'Avinguda Antoni Maura del Pont d'Inca tenim tota la documentaci del projecte i les condicions econmiques de l'adjudicaci. Estarem encantats de comentar-ho en tothom que hi estigui interessat.

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb