El Siurell de Marratxí

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratxí. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adreça: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Ja tenim tripartit i gegant a Marratxí

Marratxi | 06 Novembre, 2006 08:31

Avui sembla que s'ha de formalitzar el tripartit que comentàvem a l'article anterior. Enhorabona a tots aquells i aquelles que amb el seu vot volen una continuïtat de la política d'esquerres, catalana, per a millorar la vida de totes les persones que viuen i treballen a Catalunya.

Ja ha passat la Fira de Tardor i tenim gegants a Marratxí. Molta gent, molt animada, passejada de les autoritats, el Batle, la Consellera d'Immigració -perquè no el Conseller de Comerç, Indústria i Energia? el Conseller Buils del Consell de Mallorca... i els artesans marratxiners quedaren contents?

Hauríem de conèixer les seves opinions. Sabem que en les festes de Sant Marçal no quedaren gens satisfets del nostre Consistori.

Quina valoració en farà el Sr. Batle i el seu equip? i els Independents?

A veure si en parlam aquests dies!

Comentaris

m m p

un gegant i una geganta

m m p | 07/11/2006, 09:26

De fet es va presentar una parella de gegants, com a siurells deia la premsa local.

He vist una publicació Tot Marratxí, on el Sr. Batle té la barra d'apuntar-se la Fira com a cosa seva. No record quants anys es fa, però segur que molts, i a més, altres anys era més "variada" amb gent de comerç just, ongs, etc.

Com va acabar el macroprojecte de nou Ajuntament? D'on treuran la doblerada que significa?

Tindrem temps de canviar el projecte si hi ha canvi de Govern municipal?

Em podríeu aclarir els dubtes?

Magdalena

Nou Ajuntament

Magdalena | 07/11/2006, 16:29

Al darrer plenari de l'Ajuntament de Marratxí es va aprovar, amb l'abstenció del conjunt de l'oposició, el plec de clàusules per a l'adjudicació de la construcció del nou ajuntament.
El sistema que s'ha elegit per al seu finançament és el renting, és a dir s'adjudica a una empresa que en fa la construcció i el manteniment i l'ajuntament paga una espècie de lloguer a aquesta empresa. Una vegada acabat el temps de lloguer, que serà de 30 o 50 anys (encara no està decidit) l'edifici passa a ser municipal.

Pel que fa al projecte, aquest és el resultat d'un concurs que es va fer a la passada legislatura, i el projecte que ara s'executa fou el guanyador d'aquest concurs i compta amb el consens de tots els grups municipals. Tot i això des d'EU-EV hem proposat alguns canvis que van en la línia d'incorporar sistemes d'energies renovables i d'estalvi d'aigua i d'energia.

Pel que fa a la informació també vàrem demanar a l'equip de govern que donàs al projecte la màxima difusió perquè el conjunt de la ciutadania en pogués conèixer els detalls. Sincerament, en tenim molt poques esperances que ho facin, no és el seu estil.

A la seu d'Esquerra Unida de Marratxí, a l'Avinguda Antoni Maura del Pont d'Inca tenim tota la documentació del projecte i les condicions econòmiques de l'adjudicació. Estarem encantats de comentar-ho en tothom que hi estigui interessat.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb