El Siurell de Marratxí

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratxí. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adreça: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

I els infants marratxiners? no tenen dret a Escoletes Municipals?

Marratxi | 02 Novembre, 2006 08:02

A vegades algunes coses òbvies les hem de recordar. El nostre municipi amb 30.000 habitants , molts nuclis , bastants comerços, també moltes oficines bancàries... i CAP escoleta municipal, per als nostres infants de 0 a 3 anys.

No em digueu que no és gros! Precisament a un poble que ha crescut moltíssim en els darrers temps, que ha vingut molta gent jove a les noves urbanitzacions... i trobau que el nostre Ajuntament no ha de pensar en els infants més petits? Altres Consistoris com Palma, Calvià, LLucmajor, tots ells del PP, ja estan donant aquest servei als seus ciutadans i ciutadanes, quasi tots fruits dels batles socialistes dels primers anys de la democràcia.

Ja som al segle XXI, a l'any 2006, i fixau-vos en les prioritats del nostre Batle i el seu equip. No hi trobareu millorar la vida dels seus veïns i veïnes amb bons serveis municipals, pensats per facilitar la vida de les famílies.

No escolten les demandes? Convindria que el nostre Ajuntament sorgit de les eleccions de l'any que ve pensi en elaborar un Mapa Escolar Municipal, consensuat amb el Consell Escolar , on s'incloguin les places des de 0 a 3 anys. Ens hi comprometrem les dones i els homes d'Alternativa Esquerra Unida-Els Verds.

Comentaris

j

És una vergonya!

j | 02/11/2006, 08:28

La situació de Marratxí amb el tema de les escoletes és una vergonya. No hi ha cap altre cas comparable a totes les illes. Ja podrien construïr unes quantes escoletes en lloc de les noves oficines municipals.

una mare desesperada

sabeu què costa una escoleta privada?

una mare desesperada | 02/11/2006, 19:30

Hauríeu d'averiguar què costa una escoleta privada i després passar la factura a l'Ajuntament. Veuríeu com prest se'ls hi acabarien les ganes de fer festes i despeses inútils

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb