El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

El Sr Bauz va a Alemanya...

Marratxi | 28 Mar, 2011 07:25

Avui ens ha sorprès la notícia que el Sr. JRamon Bauzà, batle de Marratxí, se n'ha anat a veure el Ministre d'Economia alemany per parlar de l'atur, i com s'ha de combatre...

Justament el dilluns després d'una jornada electoral on han perdut el Land més emblemàtica de la dreta alemanya, i han guanyat Els Verds i els socialistes!

No sé si s'aclariran molt aquests dos senyors, si un demanarà sobre l'atur i l'altre li respondrà compungit que no s'esperaven mai perdre...

De tota manera convé que el PP vagi retirant les pancartes del candidat a la Batlia , segons la nova llei electoral no poden estar penjades si no conviden a un acte concret.

Què ens contarà dels alemanys?? 

 

HOMENATGE A EN TONI ROIG A PRTOL

Marratxi | 13 Mar, 2011 09:26

Dissabte 12, gaudirem d'un concert "Al Mayurqa Clàssic" amb l'orquestra de cambra de LLucmajor i Al.Mayurqa com a homenatge a En Toni Roig i Sierra.

Fou impressionant la gentada que hi assistí, entre ells en Joan Francesc Canyelles i en Miquel Rosselló, i molts amics i amigues d'en Toni que ens deixà el setembre del 2007.

Una meravella de concert que el podreu gaudir ja que s'ha enregistrat en disc.

Un record emocionat i un agraïment a la tasca incansable d'en Toni Roig i el grup Al-Mayurqa.

 

MOLTS D'ANYS MARRATXINERES!!

Marratxi | 08 Mar, 2011 10:25

Des del Siurell de Marratxí volem donar la nostra felicitació a totes les MARRATXINERES.

Majors, adultes, joves, nines... mares, fadrines, padrines, germanes, filles...

TOTES AVUI ENS HEM DE FELICITAR, és el dia Internacional de les Dones, i formam part del 51% de la població del planeta.

La igualtat real encara  és lluny, però ens hem d'alegrar en veure que arreu del món avui moltes dones celebraran la seva festa, i sobretot, les dones dels països àrabs que lluiten per la seva dignitat, per la seva llibertat, per la democràcia.

I no ens hem d'oblidar de cap, ni les d'Amèrica del Nord, del Sud, d'Àfrica, d'Àsia d'Oceania, i de Mallorca, d'Europa...

Avui fa cent anys moltes dones sortiren a reclamar els seus drets de ciutadania plena.

Avui cent anys més tard encara moltes surten per reclamar-la , i per lluitar per la vertadera igualtat.

 

MOLTS D'ANYS !!

JA TENIM FIRA DES FANG

Marratxi | 02 Mar, 2011 08:57

Ja s'ha inaugurat la Fira des Fang, a Ses Tres Germanes. Com cada any, durant una setmana podrem retrobar-nos amb els nostres alfarers i alfareres, i conèixer la feina també d'altres ceramistes d'arreu de l'Estat.

Hem tingut el dia de Balears, mogudet per mor del cas PICNIC ... necessitam que la gent confiï amb la política i destriï clarament els casos de corrupció del bon fer en la representació de la ciutadania. La democràcia té els seus riscs i el fet que hi hagi homes i dones que usen els doblers públics per interessos personals o partidaris no ens ha de fer desconfiar del sistema d'elecció dels representants públics.

L'única alternativa és la dictadura, i afortunadament els pobles de Líbia, Túnisia, Egipte... ens estan recordant què és viure sense llibertat, sense democràcia. No importa recordar el franquisme -model de corrupció- que fa anys patírem a l'Estat, basta llegir i escoltar els homes i dones àrabs que reclamen llibertat per elegir els i les representants i acabar amb el poder "absolut" i lladre, dels seus dictadors, sigui quin sigui el seu nom.

Sembla evident, i així i tot, ho hem de recordar. Aquest poble nostre necessita també d'una dreta democràtica, que també aturi els avanços de la dreta ultraconservadora del Sr Rodríguez,  Delgado, Bauzà, i tants altres ...

No és cert que només hi hagi una dreta, com tampoc una sola esquerra. La societat és plural i així ho són els partits i les idees... pensament de dretes -no corruptes- està ben establert dins la mentalitat illenca, i les gents d'esquerres sabem que costa molt convèncer que l'honestedat és un dels símbols dels homes i dones d'esquerres.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb