El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Un bon comenament de curs poltic...

Marratxi | 25 Agost, 2010 11:23

Aquesta setmana, la darrera d'agost, va encalentint motors per un bon començament del curs polític. Encalentir és un bon verb ja que després d'un mes d'agost agradable i molt ennigulat, aquesta setmana han pujat les temperatures de manera que aquelles persones que encara gaudeixen dels darrers dies de vacances estaran contentes d'anar a nedar, i aquelles que ja han començat la feina enyoraran els dies d'esbarjo passats.

Hem tingut un estiu "tranquil" des del punt de vista dels esdeveniments polítics: l'any 2009 fou ple de trasbalsos , i el curs passat ha tingut més notícies a les seus de la policia i els jutjats per la corrupció que no les iniciatives de les diferents institucions.

La propera setmana comença el curs escolar i el curs polític que culminarà amb la revàlida de les eleccions municipals i autonòmiques. També comença el curs "laboral" amb una convocatòria de vaga general front les mesures econòmiques de retalls en les prestacions socials.

Necessitam treballar molt i de valent per preparar les eleccions municipals i autonòmiques. Hem tingut una legislatura "atípica" ja que ha estat presidida pels temes de corrupció de l'època 2003-2007 que han implicat a persones del PP i d'UM. Aquest darrer partit també amb casos dels anys posteriors...

Podrem presentar un balanç de la feina feta i no deixar que s'oblidi fàcilment l'experiència del govern del PP amb majoria absoluta, com a vacuna perquè no es tornin a repetir aquestes pràctiques corruptes que desprestigien la feina dels gestors dels doblers públics.

Haurem de plantejar de bell nou a Marratxí la necessitat del canvi del Consistori. La majoria absoluta del PP ja ens ha mostrat una manera de governar, a esquenes de la gent, amb múltiples assessors i molts pocs euros per a les necessitats socials, culturals, de patrimoni, del nostre poble.

Hem d'engrescar les marratxineres i els marratxiners per aconseguir el 2011 un canvi polític al nostre Ajuntament que faci possible un bon programa d'activitat política pensat en les persones, en els serveis municipals eficaços , en una gestió transparent i eficient per aconseguir que el nostre poble no només sigui urbanisme i pugui ser un  bon lloc per viure i conviure.

I una altra vegada Son Bonet

Marratxi | 05 Agost, 2010 11:07

Hem sabut que l'Associació de Veïns d'Es Pont d'Inca ha presentat les al·legacions a l'Informe de Sostenibilitat del Pla Director de Son Bonet. Avui surt a la premsa que l'Ajuntament també ja ha presentat les seves, i segurament aquests dies deuen fer-les les de les Associacions d'Es Pla de na Tesa i Cas Capità.

Hem d'aconseguir que AENA desisteixi d'aquesta ampliació, i deixar Son Bonet com està ara.

Iniciativa d'Esquerres hi treballarà de valent, juntament amb els socis del Bloc i des del moviment social marratxiner.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb