El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

I UN POC MS DEL PLE MUNICIPAL...

Marratxi | 28 Juliol, 2010 07:10

Ahir assistirem al Ple del nostre Ajuntament. En ser el darrer abans de les vacances, la veritat és que hi hagué pocs temes d'interès, la retallada de sous als funcionaris i funcionàries, com a la resta de les administracions...

En preguntes, el regidor del PSM en Joan Francesc va plantejar el tema de Son Bonet.

El batle li respongué que preparaven les al·legacions i que estarien devora els veïns i veïnes del nostre poble.

Recordem que el termini acaba el 9 d'agost, a veure si podem presentar-ne moltes!

Esperem que les Associacions ens convidin a una nova reunió per fer front comú i diguem ben fort

SON BONET COM ESTÀ ARA!

Avui Ple municipal

Marratxi | 27 Juliol, 2010 08:03

Des d'Iniciativa d'Esquerres us volem convidar a assistir al Ple del nostre Ajuntament a les 20hs. Així quedàrem a la reunió sobre Son Bonet, del proppassat 14 de juliol, per conèixer si l'equip de govern del PP presenta les al·legacions pertinents.

De pas coincidirem amb la Plataforma Ciutadana gent de Marratxí per continuar parlant de les tasques a fer per aturar qualsevol acció a Son Bonet.

SON BONET TAL COM ESTÀ!!

Iniciativa d'esquerres vos convida a l'activitat estiuenca

Marratxi | 22 Juliol, 2010 12:02

acte realitzar per iniciativa d'esquerres i els verds de mallorca a ca n'alcover de palma

Iniciativa d'Esquerres de Marratx contra l'ampliaci de Son Bonet

Marratxi | 19 Juliol, 2010 09:13

SON BONET COM ESTÀ!

És una proposta de lema que sorgí de l'assemblea de veïnats i veïnades de les Associacions d'Es Pont d'Inca, Es Pla de na Tesa, Cas Capità, celebrada el proppassat dimecres amb la presència de tres regidors de l'Ajuntament del PP , el Director d'Urbanisme l'arquitecte Julio Alba, i el regidor de l'oposició del PSM Joan Francesc Canyelles.

Érem prop de quaranta persones, debatérem la situació de l'ampliació de l'aeroclub, de fet ara està en període d'al·legacions l'Informe de Sostenibilitat del Pla Director presentat per AENA.

L'ajuntament prepara al·legacions , acaba el termini el 9 d'agost, i també el regidor del PSM n'anuncià. Els veïns i veïnes mostràrem la nostra voluntat de fer-ne, però també de demanar una entrevista amb el Conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori, Gabriel Vicens i el President Antich perquè ens expliquin les seves al·legacions i reclamar-los una postura ferma davant AENA i el Ministeri de Foment, per què s'aturi aquest Pla director.

Fou una assemblea molt interessant, amb moltes intervencions, i amb una voluntat decidida a la mobilització baix aquest lema que encapçala aquest escrit.

SON BONET COM ESTÀ vol dir no l'amplieu, no el toqueu, no ens envieu avions més potents malgrat siguin petits- reactors. No toqueu l'accés de Cas Capità a Es Pla de na Tesa.

També vol dir, heu de complir les normes europees sobre renous, sobre seguretat en nuclis urbans... Marratxí és un poble ple de nuclis urbans, i Son Bonet també afecta una part de Palma, Vivero-Rafals, Son Gibert...

Estam pendents de properes reunions, us mantindrem informats.

PS el divendres va sortir al DM la notícia de la reunió.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb