El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Visita de la Consellera d'Afers Socials , Promoci i Immigraci a Sa Cabaneta

Marratxi | 14 Maig, 2010 09:25

Dins el programa la Conselleria informa, ahir tinguérem la visita de la Consellera Fina Santiago al centre d'adults de Sa Cabaneta.

Ens explicà les línies d'actuació de la seva Conselleria, de manera clara, didàctica, entenedora...

I després aclarir dubtes i preguntes del públic. Hi foren presents quatre regidors del PP, que demanaren aclariments i donaren suggerències.

Parlà de la Residència- Escola de Son LLebre, de la futura llei d'igualtat de la comunitat au`tonoma, de l'aplicació de la llei d'atenció a la dependència, dels problemes amb menors ...

Hi assistiren també Ràdio Marratxí, i algun mitjà de comunicació més.

Esperem que tingui difusió i tots els nuclis coneguin aquesta iniciativa.

Ms notcies del nostre Ajuntament

Marratxi | 10 Maig, 2010 09:40

S'ha obert el termini per demanar plaça a les Escoletes municipals...surt a la plana de l'Ajutnament, i l'àrea d'educació ha avisat a totes les associacions i entitats que també poden demanar ajuts.

Hem vist que el Consell de Mallorca ha instat a l'Ajuntament a la catalogació del refugi de la guerra civil trobat a Pòrtol . Hem vist la notícia de la visita conjunta del responsable de Patrimoni del Consell el Director insular Biel Cerdà i la regidora Magdalena García, però continuam sense poder mostrar que el nostre Ajuntament es preocupa pel patrimoni ja que encara la cova de Son Caulelles no està en condicions per a la visita d'estudiants i públic en general.

També hem sabut del trasllat de la Biblioteca d'Es Pont d'inca a Av.Antoni Maura, devora el col·legi de Santa Teresa. Això vol dir que l'edifici d'Erika ja serà operatiu?

Continuarem esperant , esperem que no es faci malbé per no utilitzar-lo!

Visita a les obres de les Escoletes Infantils...

Marratxi | 05 Maig, 2010 11:43

L'altre dia poguérem veure el Batle de Marratxí acompanyat d'alguns regidors i regidores també de l'oposició, visitant les obres per a les futures escoletes infantils públiques...

Una promesa electoral del PP que no sabem si podrem veure el proper setembre plenes d'infants. Seran públiques o "privades-concertades"?? al PP sempre li agrada més allò privat-privat, per això el nostre poble és un dels pocs municipis que no té cap -zero- places d'escoletes infantils per als infants .

El Sr Bauzà es dedicarà una mica més a fer de batle? ja sabem de la gran feina que té respecte al seu partit, traspàs de diputat inclòs, i mentre... què em direu dels problemes de la xarxa d'aigua nostra?

I les mancances socials??

Com tenim el tema de la protecció del patrimoni... Ja ha solucionat el tema de la Cova de Son Caulelles??

A veure si feim un bon repàs ara que s'acosta el tercer aniversari de la batlia amb majoria absoluta.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb