El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Una primavera ben moguda... VISCA EL PRIMER DE MAIG!!

Marratxi | 30 Abril, 2010 17:28

Està clar que de tant en tant veiem el nostre Batle pel poble. Despusahir va "inaugurar" un camí de Sa Cabana, vol dir, tancar les obres que havien fet amb el famós plan E.

Sí el veiem molt de cap del PP, que li surten els "amb fiança" a tort i a dret, sense que ell se n'assabenti. Ara el Sr Cardona, amb fiança de responsabilitat civil del Tribunal Superior, sense entregar l'acta de diputat. És el cap de la senyora del Cola-Cao, i dels viatges a Xina que ens havia de solucionar tots els problemes de la nostra economia.

No aturam , aquesta primavera continua moguda per la corrupció.

Demà primer de maig. Festa de les treballadores i els treballadors. Un any més amb divisió-absurda- sindical, i mentre, la crisi que no se'n va.

NO ho tenim bé, en aquests anys...

El nostre batle, fams pel seu equip "tic"

Marratxi | 15 Abril, 2010 15:48

Bono, bono... el Sr Bauzà, batle de Marratxí torna a ser famós no per ser batle, sinó per ser president d'un partit que a tothora és als jutjats. Ara el Sr Saenz de Baranda, que era el president del comitè d'ètica és detingut pel cobrament de comissions a l'operació Bomsal...o bomsai... bombers i salut, dos edificis nous de l'anterior govern del Sr Matas.

I a més es permet intentar sortir en pla xulesc, parlant de caça furtiva... que ningú entèn.

I aquesta és l'esperança d'un partit ple de corruptes? ara ens diuen que no podem generalitzar, que els partits no ho són corruptes, sinó les persones. Quants n'hi ha al PP?? quants casos judicials?? qui "caça" sr Bauzà és la policia, els fiscals, els jutges, no els mitjans de comunicació que fan la seva funció d'informar.

Què deuen pensar les persones de bona voluntat de dretes? segur que n'hi ha i estan esglaiades.

Del Sr March, del contraban, de l'estraperlo, de la història del cacisquisme a les nostres Illes afortunadament ja coneixem la història.

Què se'n dirà d'aquesta del segle XXI?

Coratge per la gent de bona voluntat d'esquerres. coratge i valentia per les persones honestes que creuen en la política com a compromís per un altre món, per una societat més justa, i enhorabona als jutges i fiscals , als policies que fan bé la seva feina i no es deixen pressionar pels poders fàctics.

Desgraciadament, en continuarem parlant.

Aprovats els Pressupostos Municipals del PP

Marratxi | 06 Abril, 2010 10:18

El dimarts 30 es va celebrar el ple dels pressupostos municipals.

Tingueren el suport del PP, majoria absoluta, que no acceptà cap suggeriment ni esmena de l'oposició.

El Batle , Sr Bauzà, tornarà a governar per aquí? Després de preparacions del Congrés del PP, viatges a Amèrica... recordau el cas MAPAU? i silencis sospitosos sobre el Sr. Matas, no sabem si ara tindrà temps de tornar a pensar en el seu poble.

Han passat els dies de festa, de Pasqua, ja només ens resta el diumenge de l'Àngel per fer el pancaritat de Sa Cabaneta i oblidar-nos de les panades i els robiols d'enguany...

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb