El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Ha comenat una nova etapa?

Marratxi | 13 Mar, 2010 09:10

S'ha clausurat la Fira de Fang d'enguany al dia següent que el nostre batle José Ramón Bauzà fos elegit ja President del PP de les Illes Balears-

Una nova etapa comença? Pel nostre poble no és així. Des de fa mesos el Sr Batle viu més pendent dels afers interns , viatges a Madrid, i a les Illes, del seu partit que del seu poble.

Pel Partit que representa, francament, si no fa net interiorment no hi ha renovació i amb el Sr Rodríguez de Palma com a exponent d'aquesta, ja veis com anirà això d'aires "nous" més vells que el pastar.

Han de començar els judicis o declaracions dels casos del PP: sr Cardona, viatges a Xina i llaunes de colacao amb doblers públics, srs del cas turisme jove, srs palma arena, sr matas i family... veurem dimissions fulminants?

I en altres aspectes de la vida política, que me'n deis de les declaracions del Sr Bauzà del "mallorquí" com a nostra llengua?

Hi ha més perles, al dilluns després de ser elegit presi del pp, venga entrevistes a balquena a les ràdios, n'hi vaig sentir alguna... no creu en les quotes per a les dones, han d'estar al llocs per la seva vàlua, i mèrits, això el dia 8 de març, i el seu partit responsable d'una llei que "premiava" els càrrecs obtinguts per dones amb més dotació  econòmica per escó, diferent dels obtinguts pels homes...

En fi, velles idees, velles expressions, persones "joves" que representen la dreta més conservadora i depredadora de la nostra terra.

LA FIRA DEL FANG JA S AQU

Marratxi | 02 Mar, 2010 12:38

Dissabte 27 es va inaugurar una nova edició de la Fira des Fang.

Tant diumenge com dilluns- u de març festa - hi va haver molta gent, molta afluència de visitants.

La veritat és que l'hem vista, molt bé a Ràdio Marratxí per la cobertura informativa,

molt bé als nostres artesans pel seu esforç i la seva presència, així com els d'altres llocs,

de Catalunya sobretot, que també ens mostren les novetats i les innovacions.

Sembla que , però, hi ha algunes queixes dels expositors, la veritat és que hi ha més poc

espai ocupat, i no sembla que hi hagi tants ceramistes com anys anteriors...

Voldrà dir que l'Ajuntament enguany no ha fet bé els deures???

Massa nirvis interns que fan descuidar la feina cap al públic??

Mentre, no descuideu anar-hi , sempre va bé ajudar als nostres alfarers i alfareres

Bona Fira!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb