El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Darrer Ple Municipal: L'aigua a Facsa

Marratxi | 26 Febrer, 2010 09:02

Al Ple d'aquest mes s'ha aprovat l'adjudicació de la gestió de l'aigua a l'empresa FACSA

Quina referència ens donen? una de les empreses implicades al cas Gürtell, quasi res!

Es dóna per 24!! anys,  Facsa significa - Sociedad de Fomento agrícola castellonense... Els partits de l'oposició PSOE i PSM raonaren la seva posició contrària, però... les majories absolutes ni tan sols els escolten.

Hi havia altres empreses com ACCIONA que oferia millors concidicions, o altres, la veritat és que hi va haver bastanta concurrència.

Ja podem prendre nota d'allò que el nostre batle fa , mira que si després es presenta a candidat a President de la Comunitat Autònoma... tenim exemples recents que són als jutjats , ens fan tremolar una mica, no trobau??

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb