El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Fira de Tardor

Marratxi | 06 Novembre, 2009 18:35

Aquest cap de setmana tenim la tradicional fira de tardor del nostre poble.

Anirem a fer una volta, i a firar, que es diu en bon pagès.

Hem vist que el nostre Batle ja és famós fora de Mallorca pel seu nou càrrec,

a Madrid, a Santiago... bono, bono.

A veure com "governa" el seu redol , entre les velles glòries batalladores José Maria Rodriguez i Francesc Fiol, i les fugides històriques, Jaume Matas i Rosa Estaràs, la veritat és que no deu ser un bon moment .

Sembla interessant que després de dos anys de govern de majoria del PP els regidors i regidores de Marratxí comencin a parlar als Plens. Fins ara, el batle era l'únic que parlava. ARa ja sentim les regidores i els regidors... qualque cosa bona ha de tenir aquesta "ascensió" a les altures del PP.

 

Hem deixat el local

Marratxi | 01 Novembre, 2009 12:01

Per motiu de les restriccions pressupostàries de l'organització d'EU Mallorca, ens hem

vist amb l'obligació de deixar el nostre local de l'Avinguda Antoni Maura núm 6 d'Es

Pont d'Inca.

Conservam la bústia durant uns mesos per rebre la correspondència, de tota manera, sabeu que ens podeu trobar a través d'aquest blog o al correu electrònic d'esquerraunida.marratxi@gmail.com on sempre us atendrem... Les reunions habituals les feim a cada un dels nuclis, una vegada al bar, altres a casa de les companyes o companys.

Estam preparant un Siurell en paper, extraordinari, on parlarem del govern municipal del PP.

I us convidarem a la continuïtat de les nostres trobades amb càrrecs del Bloc per Mallorca.

Fins aviat, bon pont de novembre.

Properament us contarem què tal l'edició d'enguany de la Fira de Tardor. Dissabte 7 i diumenge 8 de novembre.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb