El Siurell de Marratxí

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratxí. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adreça: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Son Bonet altra vegada

Marratxi | 27 Maig, 2009 07:21

Ha sortit el Siurell en paper, dedicat al tema de Son Bonet . Avui matí al Diari de Mallorca us recoman la lectura de l'entrevista a la Directora de l'Aeròdrom on explica que NO ES PENSA FER L'AMPLIACIÓ... per ara.

Tenim pendent una entrevista amb la Directora General d'Aeroports del Govern Balear per demanar-li si té el Pla Director d'AENA referit a Son Bonet, i què en pensa... Encara no ens ha rebut.

L'entrevista d'avui sembla feta per a tranquil·litzar els ànims, però ho volem veure per escrit, per això , insistim que hem de conèixer directament el Pla Director perquè a més de veure quina ampliació estudien, també podrem veure terminis, anys, etc.

I una nota al marge,

us heu fixat que a totes les fotos de la campanya del PP i la seva candidata Sra Estaràs sempre hi surt el nostre batle? Generalment somrient i feliç, en algunes fins i tot escrivint o llegint sms del seu mòbil.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb