El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Aixeca't n 21

Marratxi | 01 Maig, 2009 18:55

Dijous 30 d’abril de 2009 // Núm. 21 ‘Aixeca’t amb el peu esquerre!’ El Butlletí matiner d’EU
1ER D E MAIG:
EU PRESENTARÀ LA SEVA CAMPANYA CONTRA LA CRISI 
EU presentarà demà a la Plaça Espanya de Palma, lloc d’on partirà la Manifestació del 1er de Maig, una campanya política contra la crisi, des d’una perspectiva d’esquerres.Baix el lema “…I tu davant la crisi, et penses quedar aturat/da, o lluitaràs?”, des d’EU convidem a la mobilització social “perquè la crisi no l’hagin de pagar, com sempre, les persones i els col·lectius més desafavorits, sinó que la paguin els bancs i les grans empreses, que són els que l’han causada”.Militants de base, dirigents, càrrecs públics i el coordinador de la formació a Balears, David Abril, presentaran demà la campanya, que tindrà continuïtat mitjançant actes polítics als barris de les ciutats i pobles de totes les Illes “perquè a més la crisi va per llarg, i només ens en podrem sortir canviant la lògica d’aquest model econòmic”.Els i les militants d’EU-Mallorca estan convocats/des a les 10:30 h. a la Plaça Espanya.

La sortida de la Manifestació a Palma, Maó i Vila és a les 11:30, i a Ciutadella a les 12:30.

EU: “QUE S’ASSEGURI QUE UNA PART DEL NOU FINANÇAMENT ES DESTINARÀ A POLÍTIQUES SOCIALS PER LLUITAR CONTRA LA CRISI ÉS UNA PASSA ENDAVANT”
Segons EU, “amb el compromís adquirit ahir pel Govern  de què una part important del nou finançament (que encara s’està negociant) es destini a polítiques socials és una passa endavant, i una passa necessària”. Per a EU, “era frustrant que s’hagués de dedicar la major part del nou finançament que s’obtingui a eixugar deute, quan les necessitats socials són creixents a pesar que s’està fent un esforç important en aquesta matèria”.
EU DAVANT LA COMPAREIXENÇA AVUI DE MIQUEL NADAL:ESPERAM QUE SIGUI CONSEQÜENT AMB EL QUE EL LÍDER D’UM VA DIR EN EL SEU DIA
Davant la compareixença avui de Miquel Nadal per declarar davant la magistrada del tribunal nº 12 de Palma com a imputat pel cas “Can Domenge”, des d’EU esperam que el conseller i president d’UM “sigui conseqüent amb el que va dir en el seu dia, i si la seva imputació deriva en inculpació, sigui ell el que dimiteixi i no faci entrar en crisi el Govern”.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb