El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

les ciutats i pobles de cermica

Marratxi | 21 Febrer, 2009 12:05

Hem vist la trobada al nostre poble dels ceramistes, pobles i ciutats... Una bona iniciativa hem de felicitar al Batle. Ara es tracta de prendre's seriosament el tema i fomentar la nostra artesania.

Perquè no comprar la fàbrica de les Garroves d'Es Pont d'Inca i fer un gran centre cultural i de fires per potenciar la Fira nostra?

Idees n'hi ha plantejades a l'Ajuntament des dels grups EU -95-99,.EU-EV 99-2003 , i fins el 2007...i sempre el silenci per resposta.

Ara que les recuperen podrien acabar de fer-ho bé.

 

Continuen els contactes poltics

Marratxi | 15 Febrer, 2009 10:44

Des d'Esquerra Unida-Els Verds de Marratxí anam mantenint una sèrie de contactes polítics amb els partits presents al nostre municipi.

Recentment hem fet reunions amb ERC en primer lloc, i després amb els Independents de Marratxí. Volem conèixer les seves impressions respecte als problemes comuns que vivim al nostre poble, i també perspectives de treball en conjunt.

Tenim pendent fixar les reunions amb el PSM i amb els nous dirigents del PSOE . Us mantindrem informats.

Ja es prepara la nova edició de la Rua del nostre poble, esperem que hi hagi bona participació i bona gresca.

 

Un creuer organitzat per l'Ajuntament...de franc?

Marratxi | 04 Febrer, 2009 16:44

Ahir mateix aparegué la notícia que l'Ajuntament ofereix un creuer a les famílies marratxineres, pel mes d'abril, després de l'èxit del viatge a Andalusia el mes d'octubre.

El senyor batle informa que no suposa cap depesa per a l'Ajuntament ja que només fa d'intermediari amb una agència de viatges. A més afegeix que les famílies ho agraeeixen...

Vol dir que per intermediar no hi hagut doblers públics, no en mancaria d'altra! i que no ha suposat cap despesa a l'Ajuntament...

I els doblers que valen les hores dels funcionaris que fan les gestions, i les hores dels regidors o regidores -també cobren- no han costat res? ho han fet des de ca seva, per "amor a l'altri"?

El Partit Popular confon ous amb caragols. Acostumat a carregar despeses privades a la caixa de tots - doblers públics- com la Regidora de Palma de la Funerària -6.800€ es diu aviat però són molts de viatges particulars, no ens estranya que trobi molt loable fer d'intermediari per aconseguir preus més baixos...

La Regidora acompanyarà les famílies al creuer ja que ha fet d'intermediària? o hi anirà el sr Batle? ho veurem el mes d'abril, a les fotos que ens mostraran al full municipal, com a gran èxit de l'oferta.

I no hi ha doblers per atendre als marratxiners i marratxineres... els treballadors i les treballadores municipals no tenenres més a fer que a les ordres del sr Batle organitzar viatges...

I els indigents que dormen a l'estació? no es mereixen unes hores dels regidors i regidores per aconseguir un lloc on dormir? Una gestió amb hostals i pensions per exemple, de Palma o d'un poble veïnat, o un ajut , o un conveni amb els Ajuntaments que tenen Centres de transeünts, o amb entitats no governamentals... Aquestes gestions no mereixen l'atenció dels responsables polítics?

El Partit Popular s'ha donat a conèixer prou, pels escàndols de lladres dels doblers públics, i despeses faraòniques i innecessàries...Està clar que és més "fotogènica" la foto d'un creuer que aquella altra del Sr Batle i la Regidora de SErveis Socials preocupant-se per tants i tants que pateixen la crisi.

A qui volen enganar?

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb