El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

S'acaben les Festes...

Marratxi | 30 Juny, 2008 17:31

Avui Sant Marçal, festa grossa al poble.

Què trobau d'enguany? Un desastre, francament.

Un programa dels pitjors dels darrers anys, poca participació, per no dir nul·la... Un cartell ben poc atractiu, i francament, un Ajuntament més preocupat per l'España -copa d'Europa, que per les festes .

 Esperam les vostres opinions, nosaltres en principi recollim les primeres impressions i no n'hem vista cap de positiva.

El pregó, un desastre, francament. Amb les mostres que hem tingut altres anys, de gent interessant, enguany, només unes impressions personalíssimes , ben respectables, però...

On unes festes amb participació popular? Ni Cinema a la fresca, un teatre que la impressió de tothom és que era dolent... i què més?

Un any més preocupats per allò que passa fora del Consistori que per fer un bon Sant Marçal, sens dubte-

MANIFESTACI PER LA INDEPENDNCIA DEL SHARA.

Marratxi | 27 Juny, 2008 18:58

CONVOCATÒRIA DE L'ASSOCIACIÓ D'AMICS DEL POBLE SAHRAUÍ DE LES ILLES BALEARS

DISSABTE, 12 DE JULIOL DE 2008, A LES 19 HORES, A LA PLAÇA D'ESPANYA DE  PALMAL'AAPSIB us convoca, en el marc d'una jornada reivindicativa arreu de l'Estat espanyol, a manifestar-vos, amb nosaltres i els infants que tot just acaben d'arribar dels campaments de refugiats, per la justícia i la llibertat del poble sahrauí. Es tracta d'una mobilització més contundent i generalitzada que mai per:LA GRAVÍSSIMA SITUACIÓ D'ESTANCAMENT DEL CONFLICTEEL PERILL REAL D'UN ENFRONTAMENT QUE NO DESITJAMLA PRECARIETAT ESCANDALOSA DE LA VIDA ALS CAMPAMENTSLA INSUPORTABLE VULNERACIÓ DELS DRETS HUMANS EN ELS TERRITORIS OCUPATSPer acabar amb aquesta situació que dura ja 33 anys, exigim a l'Estat espanyol en primer lloc, com a potència administradora del Sàhara Occidental, a la Unió Europea i a les Nacions Unides que impulsin sense dilació un referèndum d'autodeterminació que faci del Sàhara una nació lliure, sobirana i democràtica. http://saharaillesbalears.org Estas campañas son muy importantes. Pincha los logos y firma              

Setmana de Festa , Sant Maral ja s aqu

Marratxi | 26 Juny, 2008 17:07

Ja estam ben immersos dins les festes de Sant Marçal.

Diumenge el pregó, enguany el Director del CP Blanquerna Gabriel Pol,  que s'ha jubilat i que va contar-nos com vingué a Marratxí i com s'ha fet del tot bon veïnat del nostre poble.

Després el concert de la Coral Veus de Marratxí amb una coral convidada d'un poble de Catalunya... i el director, el nostre amic Biel Massot, de baixa temporal! La directora convidada ho féu molt bé, i francament, ens podem sentir ben orgullosos de la nostra Coral i del seu nivell artístic.

A continuació, entrega de regals i convidada a un vinet a la Rectoria.

El programa continua.

Jocs esportius, trobada de gent gran, i divendres, dissabte i diumenge les atraccions musicals per a tots els joves.

Ens veurem per Sant Marçal i comentarem les darreres noves del poble!!

Us esperam, i MOLTS ANYS MARRATXINERES I MARRATXINERS

Una nova seu d'Esquerra Unida- Els Verds de Marratxi

Marratxi | 17 Juny, 2008 17:17

El proppassat divendres 13 de juny inauguràrem nou local.

Al número 6 de l'Avinguda Antoni Maura, d'Es Pont d'Inca. Vingueren amics i amigues, que prengueren una copa amb nosaltres, i comentàrem les darreres novetats del poble.

Vingué en David Abril, el nou coordinador d'Esquerra unida de Mallorca, i justificà l'absència d'en Toni Esteva, el coordinador d'Els Verds que no pogué assistir per un altre compromís coincident.

Na Magdalena Moreno explicà el nostre balanç del primer any de majoria absoluta del PP, i les perspectives de feina que, passat l'estiu ens plantejam.

Prest posarem el rètol a la façana perquè ens trobeu més fàcilment. De tota manera, estam dins les galeries de davant la farmàcia, i ja us anunciarem quan tinguem el nou telèfon.

 Ahir es presentà el programa de festes de Sant Marçal.

Us el comentarem prest, digau-nos que en trobau!

EU REBUTJA LA DIRECTIVA EUROPEA SOBRE TEMPS DE TREBALL

Marratxi | 11 Juny, 2008 08:50

 

 

Considera del tot insuficient l´abstenció del Ministre de Treball espanyol

Des d´EU han qualificat de “vergonyosa i sense precedents” l´aprovació ahir vespre sense cap vot en contra de l´ampliació de la jornada laboral, de 48 a 65 hores com a màxim, per part del Consell de Ministres de Treball de la Unió Europea, amb l´abstenció del Ministre espanyol, que des d´EU valoren del tot insuficient: “Com s´explica que el Ministre Corbacho declari que la Directiva suposa un retrocés, i llavors s´abstengui en la votació??”. Per a Esquerra Unida, amb mesures com aquesta la Unió Europea ha fet una passa enrera de més d´un segle, cal recordar que la jornada laboral de 40 hores setmanals es va aconseguir amb moltes lluites, reivindicacions i fins i tot vides humanes[1]. Per això, consideren la mesura “un atac a l´Europa social, als drets de treballadores i treballadors, i a la memòria de les generacions que ens han precedit i aconseguiren els drets dels quals podem gaudir avui”. La Directiva sobre temps de treball, segons EU, “va contra els plans d´igualtat i la conciliació de la vida laboral i familiar, la seguretat laboral (quina seguretat pot haver amb jornades interminables?) i en definitiva, contra el dret a una vida digna, perquè anuncia un projecte d´Europa on viurem per treballar, enlloc de treballar per viure”, ha afirmat el coordinador d´EU, David Abril. La mesura aprovada ahir “complementa la Directiva Bolkestein de liberalització de serveis, ja que crea una norma que empara el fet que es puguin contractar serveis entre països de la UE sense haver de respectar les normes del país”. Des d´EU han anunciat que elaboraran un calendari de reunions amb organitzacions sindicals i moviments socials “per respondre col·lectivament a una mesura que ens acabarà afectant a la vida de tots i cadascú de nosaltres”. 

Palma, 10 de juny1 2  Segent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb