El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

eleccions 2008

Marratxi | 31 Gener, 2008 19:35

      a qui pugui interessar

     http://llamazares.blogspot.com/2008/01/rcord-de-visitas-en-wwwgasparllamazares.html

dia 8 de febrer he de venir

Marratxi | 31 Gener, 2008 18:41

 L’ESQUERRA ÚTIL

L’ESQUERRA VERDA  

ESQUERRA UNIDA-VERDS DE MARRATXÍ

VOS CONVIDA A L’ACTE DE PRESENTACIÓ

DE LA NOSTRA CANDIDATA A LES ELECCIONS

GENERALS 2008

MARISOL RAMÍREZ

AL NOSTRE LOCAL DEL AVDA ANTONI MAURA,24-1ERDEL PONT D’INCA

DIVENDRES, 8 DE FEBRER, 2008

A LES 20.30H.

HI ASSISTIRAN EL CONSELLER

DE COOPERACIÓ LOCAL 

MIQUEL ROSSELLÓ

I LA DIRECTORA DE L’INSTITUT

BALEAR DE LA DONA

LILA THOMÀS 

BRINDAREM PER UN BON FUTURI PARLAREM D’ELLÓ QUE ENS INTERESSA 

convidada

Marratxi | 30 Gener, 2008 20:33

LILA THOMÀS,
COM A DIRECTORA DE
L'INSTITUT BALEAR DE LA DONA
I LA PLATAFORMA PER A LA IGUALDAT DE LA DONA
VOS CONVIDEN A UNA SESSIÓ D'AQUESTA PEL.LÍCULA DIUMENGE DIA 3 DE FEBRER A LES 11.30HORES AL CINEMA AUGUSTA DE PALMA.
LI SEGUIRÀ UN COL·LOQUI
(ENTRADA DE FRANC)

ESQUERRA UNIDA ELS VERDS DE MARRATX RECLAMA MS INVERSI SOCIAL A LAJUNTAMENT I MENYS INFRASTRUCTURES

Marratxi | 30 Gener, 2008 20:16

  

L’augment significatiu de la quantitat global dels Pressupostos Municipals que passen de 28.100.000 a 41.160.000 € ens sembla positiu ja que des de fa anys Esquerra Unida –Els Verds ha reclamat adequar els doblers públics municipals a les necessitats d’un poble que ha patit un creixement desmesurat en els darrers quinze anys.

Allò que ens sembla negatiu és que pràcticament la totalitat d’aquest agument es pensi destinar a inversions en infrastructures i molt poques mesures destinades a inversió social i cultural. El Sr. Batle i el seu equip amb majoria absoluta del PP mostra bé quines són les seves prioritats: solucionar el desequilibri entre el nombre d’habitats i les infrastructures – remodelació de places i carrers, asfaltat,  rotondes, voravies, clavegueram,  plantilla de Policia , millora del servei de recollida de fems i neteja... En canvi, poques mesures de caire social, només la implantació del Bonus escoleta, quan el PP s’havia compromès en el seu programa a la creació d’ Escoletes Infantils Municipals.  S’anuncien augments en Serveis Socials sense concretar tant com en infrastructures,  però no s’inverteix realment en la millora de la qualitat de vida dels marratxiners i marratxineres que més ho necessiten: atenció als joves amb educadors de carrer, coordinació en la necessària política d’inserció social i laboral de col·lectius en risc d’exclusió,  plans de prevenció de drogues,  i altres. S’anuncien inversions en Casals de Cultura de Pòrtol i Sa Cabaneta  que ens sembla molt positives, i continuen oblidant-se d’altres nuclis històrics com l’antiga Fàbrica de Ses Garroves d’Es Pont d’Inca que té superfície suficient per a un projecte ambiciós d’infrastructura cultural com tenen altres pobles de Mallorca. Igualment s’obliden de la necessària inversió en la conservació del nostre Patrimoni Arqueològic com la cova de Son Caulelles que tantes vegades ha reclamat EU-EV. Finalment, insistim en reclamar major participació de les entitats ciutadanes del poble abans de l’elaboració i aprovació del Pressupost municipal.

  

 

PRESENTACI DE LA CANDIDATA I DESPEDIDA DEL LOCAL!!

Marratxi | 28 Gener, 2008 22:58

     Amigues i amics d'Esquerra Unida -Verds de Marratxí ens complau convidar-vos a la presentació de la nostra candidata a les Eleccions Generals 2008, 9 de març, 

                                    Marisol Ramírez

La majoria de vosaltres la coneixereu com a gran locutora a "La Ventana " de la SER i altres per la seva implicació progressista a tots els actes i lectures on se li a demanat participació. Ara serà la nostra cara i veu a Madrid; dona, jove i en ganes de fer molta feina. Per tot això i més, es pel que volem convidar-vos a una petita tertúlia amb ella, al temps que ens despedirem del local de l'Avda Antoni Maura del Pont d'Inca per cercar un altre lloc mes adequat a les necessitats. Serà una benvinguda i un arreveure.

Vos hi esperam a totes i tots els que volgueu comentar amb la candidata, el conseller de cooperació local , la directora de l'Institut Balear de la Dona i els companys i companyes el per què de la nostre situació i l'empenta per fer feina que sortirà del  nostre local fins al darrer moment 

                                        local Esquerra Unida-Pont d'Inca

dia 8 de febrer, divendres a les 20.30 hores

picarem alguna cosa!!

1 2 3  Segent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb