El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Molt d'anys!!

Marratxi | 27 Desembre, 2007 17:34

molts d'anys 2008 al poble de marratxi"molts            Desitjam a tot el poble de Marratxí un 2008 en pau , 

                                               llibertat i , tal qual els siurells, que totes les persones

                                              progressistes s'uneixin en  una sola veu ,

                                             més forta i més clara

                                            Per molts d'anys!!!

Una desaparici per omplir-la de cases i una petita alegria

Marratxi | 22 Desembre, 2007 11:35

Ha desaparegut Can Seguí dels ferros, del Camí Son Llatzet d'Es Pont d'Inca. Abans el carrer general franco.

Ara, un munt d'enderrocs, de ferralla, i prest un bon foradot per fer fonaments de noves cases o casetones endosades...

Al mateix camí, o carrer , un altre forat inmens que ha fet desaparèixer una casa de les més antigues i conegudes d'Es Pont d'Inca... i ens han  obert un carrer nou per la nova illeta de cases feta a corre-cuita.

 De ver que no hi ha sòl per habitatges barats?

A la vegada que lamentam aquesta dèria construccionista del nostre municipi, volem també acabar amb una petita alegria.

S'anuncia que el Consell tornarà a protegir Es Caülls.

També veurem protegit Es Creuers?

 

Barcelona ,1.911 mor el poeta Joan Maragall

Marratxi | 20 Desembre, 2007 15:54

Tinc una oda començada

que no puc acabar mai:

dia i nit me l'ha dictada

tot quant canta en la ventada,

tot quant brilla per l'espai

per un habitatge digne

Marratxi | 19 Desembre, 2007 13:06

Cartell de la manifestació per un habitatge digne dia 22 de desembre de 2007 a pl espanya

AL BATLE DE MARRATX

Marratxi | 18 Desembre, 2007 18:50

ALTERNATIVA ESQUERRA UNIDA-ELS VERDS DE MARRATXI RECLAMA UNA ACTITUD PROTECCIONISTA AL BATLE SR BAUZA, COM  A MÍNIM IGUAL QUE LA QUE RECLAMA EL PARTIT POPULAR AL GOVERN DE LES ILLES BALEARS El Batle de Marratxí s’ha desvinculat de la polèmica sobre els interessos privats en les Àrees de Reconversió Territorial – ART- fixades pel Pla Territorial de Mallorca,  en allò que afecta al nostre municipi, la urbanització d’Es Creuers. El Sr. Bauzà ha fet aquestes declaracions en relació a la investigació oberta sobre el Pla Territorial de Mallorca, a la vegada que valorava positivament la nova reclassificació d’Els Caülls feta el 2003 que s’havia protegit per part del pacte PSOE-IDMA. Des d’Alternativa Esquerra Unida-Els Verds de Marratxí volem recordar al Sr. Batle que el seu propi partit, el Popular, ha reclamat al Govern de les Illes Balears una actitud més valenta en la protecció del territori.  El Sr. Bauzà que governa amb majoria absoluta el nostre municipi,  hauria de seguir les directrius  de la Presidenta del seu partit i protegir decididament el poc territori que té el nostre poble sense urbanitzar, com és un exemple Es Creuers. En sentit contrari serà un exemple ben clar que el missatge de la reivindicació de protecció del territori per part dels dirigents del Partit Popular, tant al Parlament de les Illes Balears com darrera la pancarta a Andratx, és fals, tal com demostren on governen, com és el cas de Marratxí. Des d’Alternativa Esquerra Unida –Els Verds insistim que encara és possible un canvi en la política depredadora del territori que ens té acostumats el PP on governa, però aquest canvi haurà de venir per la protecció territorial des d’altres instàncies supramunicipals, no des d’un canvi “d’imatge” de la Sra. Estaràs, Sra. Cabrer o Sr. Bauzà.  Marratxí 18 de desembre del 2007.

 

1 2  Segent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb