El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Continuen les Festes, i algunes novetats

Marratxi | 28 Juliol, 2007 15:56

Continuen les Festes del nostre terme. Aquest cap de setmana, al Pont d'Inca, dos dies només.

Algunes novetats que anam coneixent. Després del gran sopar del Sr. Rajoy al nostre poble, on es lamentava de la pèrdua de tant poder a les nostres Illes i a Mallorca, hem sabut que el Sr. Batle comença a revoltar-se d'assessors, a imatge i semblança del Sr. Delgado, batle de Calvià.

Encara no sabem el nombre exacte, però ens han fet arribar el nom del Sr. Cantarero, famós home del PP, com a assessor de Personal. El Sr Cantarero tingué diversos problemes amb els sindicats de la Comunitat Autònoma perquè optava a una plaça sense reunir els requisits exigits.

Ara sabem que ha quedat "aturat" perquè ha perdut un pleit que li posà na Maria José Rodríguez, d'UM, antiga Directora insular d'emergències, perquè aquesta optava a ocupar la Direcció de la Residència de la Bonanova, ocupada pel Sr Cantarero. Els jutges han llevat la plaça al flamant nou assessor del Sr JR Bauzà.

 Haurem de conèixer els altres noms dels Assessors i veureu com sempre darrera hi haurà una petita història.

Bones Festes d'Es Pont d'Inca!

Ja ens fereu arribar les vostres opinions!

per justicia

Marratxi | 17 Juliol, 2007 08:09

http://www.juicioaaznar.net/adhesiones/

Comencen les festes de Marratxi

Marratxi | 13 Juliol, 2007 07:00

Amb l'arribada de l'estiu comencen les nostres festes. Avui, demà i passat-demà són a Sa Cabana-Es Benestar.

Des del 16 són les de Pòrtol, pel Carme.

I així un seguit de caps de setmana amb els veïns i veïnes que es troben a sopar, a gaudir del ballet, a conversar i a passar-ho bé. També els infants i els joves tenen gresca i ganes de trobar-se.

Amb na Magdalena Moreno, fins el maig regidora d'Alternativa Esquerra Unida.Els Verds, i na Teresa, na Lila Thomàs, en Miquel Rosselló, i na Cisca, en Guillermo, na Fina, n'Enrique, en Juan i n'Angelines... anirem trobant-nos a cada nucli marratxiner, per compartir un soparet i veure els nostres amics i amigues.

Us esperam, a veure si aquest estiu ple d'alegries i d'esperances ens duu aires nous ! 

 

 

Be , id...........

Marratxi | 09 Juliol, 2007 09:49

   

  ....  Com anavem dient , per gent bona : la nostra. A Marratxí els resultats electorals no ens han estat favorables, cosa que esperam canviar les properes eleccions. Ara bé,  al Consell  i al Govern , un cop més ens hem de felicitar ja que dues marratxineres i un marratxiner han estat elegits per formar-ne part ocupant llocs imprescindibles pel canvi progressiste que poc a poc aconseguirem. Com vos dic, al Consell de Mallorca tenim com a CONSELLER de Cooperació Local ,a MIQUEL ROSSELLÓ DEL ROSAL, del Pont d'Inca, al qual l'Ajuntament de Marratxí haurà de donar alguna explicació d'alguna cosa , si vol subvencions, cosa que fins ara no passava.

Al Govern Balear hi tenim, com no podia ser d'altre manera per la seva trajectòria política i personal , a LILA THOMÀS, de DIRECTORA DE L'INSTITUT DE LA DONA, del Pont d'Inca.

Amb ella l'Institut deixarà d'ésser una bombonera i recuperarà la seva funció d'eina al servei  de totes i tots per aconseguir definitivament  igualtat real al món real.

Bé i ara ens queda el valor polític més importat i gran de Marratxí, que jo diria que ja no és un valor si no que , tot i donat  la seva joventut, és una de les dones més valuoses que té Mallorca a la seva vida política, sa nostre ex i propera regidora , na MAGDALENA MORENO, de Sa Cabaneta, que l'han proposat com a CAP DE GABINET de la CONSELLERIA DE BENESTAR SOCIAL.

Ningú més que elles i ell podría fer la feina millor, i no és "amor de militant"

Un cop més idó ...enhorabona  i a treballar.

 

Desprs del Sant Maral d'enguany...

Marratxi | 02 Juliol, 2007 10:17

Avui ja s'han tancat les festes de Sant Marçal. Nosaltres celebràrem un bon soparet i després anàrem a escoltar Jarabe de Palo... una gentada!

Molt bé la participació de gent jove, molt animats i bona actuació del grup.

Ara venen les festes dels nuclis històrics i de les urbanitzacions... allà ens trobarem amb els amics i amigues que difruten d'un soparet amb els veïns i veïnes.

L'estiu és per les vacances de tot l'any, retrobar els amics que viuen fora, gaudir de nits llargues...

Volem conèixer les vostres suggerències i opinions.

Què heu trobat del Sant Marçal d'enguany?

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb