El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

ALTERNATIVA ESQUERRA UNIDA-ELS VERDS CREU LAMENTABLE I INJUSTIFICABLE LA PRIMERA MESURA DEL NOU BATLE : PUJAR-SE EL SOU I AUGMENTAR EL NOMBRE DASSESSORS.

Marratxi | 28 Juny, 2007 16:58

 

La majoria absoluta del Partit Popular de Marratxí ja ha mostrat el llautó,  igual que el seu company de Calvià Sr. Delgado: sense complexos la primera acció de govern ha estat  la pujada de sous dels responsables municipals i per altra banda, anunciar que hi haurà augment del nombre d’assessors. En la setmana de les festes  del nostre poble , Sant Marçal, ens sembla totalment impropi que el Ple municipal acordi la pujada de sous dels Regidors i Regidores, per la majoria absoluta de la dreta conservadora.  És una mesura que demostra com actua el Partit Popular,  després de perdre la majoria de les institucions municipals, insulars i interinsular, als pocs Consistoris on ha aconseguit el govern en solitari, la primera acció és la pujada dels sous. A més a més és una mesura totalment injustificable perquè no respon a cap criteri ni cap raó que se pugui entendre per part dels marratxiners i marratxineres. Des d’Alternativa Esquerra Unida-Els Verds de Marratxí consideram que la gestió dels doblers públics en un municipi amb tantes mancances socials com és Marratxí hauria d’estar presidida per l’interès cap a les persones  que més necessiten de les institucions.  En canvi des del Partit Popular allò més important és solucionar els problemes dels seus membres, en aquest cas el Sr. Batle i el seu equip de govern. Aprofitam l’avinentesa per desitjar BONES FESTES DE SANT MARÇAL a tots els marratxiners i marratxineres.   Marratxí, 28 de juny del 2007Per a més informació : Magdalena Moreno   649 198419 /Lila Thomàs 606 455810

Sopresa! un remor i MOLTS D'ANYS

Marratxi | 27 Juny, 2007 08:13

Avui un diari local recull el remor que el substitut del Sr. Matas pot ésser el nostre batle, Sr. JR Bauzà... Hi ha altres candidats, curiosament, tot homes.

Només és un remor, però ben sorprenent, no ho trobau?

Això sí, tot d'una que hagi passat Sant Marçal haurem d'estat atents per conèixer quants assessors amb bon sou li ha tocat al repartiment dels aturats i aturades del PP.

Aprofitam per donar els Molts d'Anys per les Festes de Sant Marçal

Adu a en Jaume Matas, bon vent i barca nova!

Marratxi | 22 Juny, 2007 16:39

En Jaume Matas ens ha dit que abandona l'activitat política. Ha estat elegit diputat i no prendrà possessió del seu càrrec. Bon vent i barca nova! diuen en mallorquí quan vols acomiadar qualcú amb cert despit.

Hi ha valoracions de tot tipus, nosaltres només volem recalcar que ens sembla una decisió coherent amb la ideologia que ha presidit la seva pràctica: ens digué , fa uns mesos que no volia presentar-se al Consell de Mallorca perquè no li feia il·lusió... ara se'n va perquè ha perdut el tot o res , una vegada més una mostra del menyspreu cap a la gent.

Nosaltres entenem l'exercici del càrrec electe com a un servei cap els ciutadans i ciutadanes. La gestió dels doblers públics com a un exercici d'administrar els recursos per millorar la vida de les persones... La dreta no. Un càrrec polític és per al seu lluïment personal, l'administració dels doblers públics és per ajudar als seus amics a fer negocis, i de pas, si és possible rebre una comissió o un regal...

El Sr. Matas ha après molt dels seus padrins de Madrid, Aznar, Zaplana... enriquiment personal i menyspreu cap a la ciutadania.

Bon vent i barca nova! sigui a EUA o sigui a Madrid, el ciutadà Jaume Matas començarà una altra etapa de la seva vida... Mallorca, i les Illes Balears guanyen molt  no crèiem que l'enyorin.

I va d'enhorabones

Marratxi | 19 Juny, 2007 05:36

Després de la constitució dels Ajuntaments, avui volem donar enhorabones:

A la batlessa Aina Calvo, perquè ha sabut arribar a acords que han fet possible, després de 16 anys, que el PP passi a l'oposició

Als nous regidors i regidores del Bloc i d'Alternativa EU-EV que prengueren possessió als pobles. Per primera vegada formaran part del govern a  Capdepera, Sencelles i Sóller, a altres iniciaran o continuaran la tasca d'oposició.

Enhorabona a totes i tots, i esperem prest poder assistir a la presa de possessió del nou President del Govern i la nova Presidenta del Consell.

La setmana que ve  ja serà la de Sant Marçal, ens hem de preparar per anar de festa!

Enhorabona a Prtula pel darrer nmero

Marratxi | 12 Juny, 2007 06:40

Volem donar l'enhorabona a tota la redacció de Pòrtula pel seu darrer número, de primavera, que va sortir la setmana prèvia a les eleccions.

Ho havíem d'haver fet abans, ho reconeixem, però les coses de la vida, ho feim ara que és important.

Al darrer número la revista de Marratxí recull beníssim les diferents propostes electorals que es presentaven, les persones candidates, i a més una entrevista ben interessant amb aquell que va ser batle i regidor en els darrers Consistoris, en Miquel Bestard.

A la vegada que és una revista per a contribuir al debat electoral, també aconseguí mantenir les seccions habituals i trobam les entrevistes amb la gent jove, o amb personatges d'actualitat, o les recomanacions i els testimonis gràfics dels esdeveniments viscuts al nostre poble.

Des d'aquest Blog volem reiterar l'enhorabona. I a més, afegir que Pòrtula és i ha estat una eina eficaç per fer poble, en el nsotre tan dispers en nuclis allunyats, i ara més, amb la incorporació de les noves urbanitzacions.

Pòrtula ha de tenir continuïtat perquè en tots aquests anys de la seva vida ha mostrat que és una bona revista on els marratxiners i marratxineres ens identificam i volem trobar la lectura obligada de cada mes.

Volem encoratjar l'equip que fa possible Pòrtula i oferir-nos per a qualsevol col·laboració que necessitin.

S'ha de mantenir com a mitjà de comunicació imprescindible per al nostre poble, i per això necessita tot el suport dels subscriptors, de les institucions, dels marratxiners i marratxineres.

Gràcies per ésser-hi, i una enhorabona ben cordial!

1 2  Segent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb