El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

El darrer ple , final de legislatura

Marratxi | 26 Abril, 2007 15:31

Dimarts passat assistírem al darrer ple, final de legislatura, de pacte PP-Independents.

La veritat és que hi hagué dos temes estrella: l'adjudicació dels habitatges de protecció oficial, i l'adquisició d'un immoble de Sa Cabaneta... i la veu dels veïns amb el tema de les antenes de telefonia mòbil, per l'apartat de precs i preguntes... deixant la veu de les associacions per al final, fora orde del dia.

 L'adjudicació dels habitatges, de vergonya. Uns preus d'escàndol, res de vivendes amb ús social, per aquells que no poden anar al mercat lliure. El PP quan fa promoció pública està clar que no té cap interès social, amics i coneguts, com sempre. Fins i tot familiars... com la germana del Batle. Ho va fer molt bé la regidora  na Conxa Obrador: el batle, com  la dona del césar, no només ha de ser honrat ho ha de semblar. I el fet de sortir del ple no vol dir res...D'escàndol donar habitatges amb hipoteques a gent que no justifica ingressos. I així, tot allò que volgueu. Na Magdalena Moreno va fer una intervenció molt bona, una cosa són habitatges socials i una altra cosa això que fa el PP quan governa.

El tema de les antenes de telefonia mòbil... una altra vergonya. Si hi ha preocupació per solucionar el problema, ja va bé parlar amb les empreses, però no supeditar la teva gestió a què aquestes cerquin la millor solució. I escoltar els veïns i veïnes? això no ho saben fer!

També parlà el representant de l'AMIPA del Costa i Llobera, reclamant el Consell Escolar Municipal.

Perquè no han estat capaços de posar en marxa aquest mecanisme de participació? Perquè la dreta , representada pel PP i Indepen.no hi creuen... per ells no és necessari escoltar els afectats.

Ni en el cas de la telefonia mòbil, ni en el Consell Escolar, ni la Federació d'AV., en una paraula, només saben d'expedients i papers.

Això sí, de mentides també. Han complit, diuen... va quedar clar que només saben "complir" amb els seus compromissos , vull dir, amb els seus amics que gràcies a les obres públiques s'enriqueixen. Us heu fixat que el Sr. Batle només parla que en els anys d'aquesta legislatura han fet "infrastructures"? han complit amb els seus amics i els seus negocis. No han pensat en la millora de la vida dels seus veïns i veïnes.

 

26 D'ABRIL

Marratxi | 24 Abril, 2007 15:29

           

 

 

UN BOMBARDER ALEMANY

DESTRUEIX GERNIKA EL

1937  

26 D'ABRIL UN BOMBERDEIG ALEMANY DESTRUEIX GERNIKA L'ANY 1937             

                        

25 D'ABRIL

Marratxi | 24 Abril, 2007 15:25

  

 

                 REVOLUCIÓ DELS CLAVELLS,  

               PORTUGAL  1974, 

             POSA FI A 48 ANYS DE DICTADURA

                        

                        25 D'ABRIL DE 1974 REVOLUCIÓ DELS CLAVELLS A PORTUGAL

DIVENDRES 27 A S'ESCORXADOR

Marratxi | 21 Abril, 2007 11:36

El proper divendres 27 d'abril, a les 20hs, a S'Escorxador, Casa de Cultura entre Sa Cabaneta i Pòrtol, us presentarem tots els integrants de la candidatura d'Alternativa Esquerra Unida-Els Verds.

Us convidam a un piscolabis, i us esperam a parlar amb na Magdalena Moreno, l'actual regidora i candidata a Batlessa , estarà acompanyada d'en Miquel Àngel LLauger candidat al Parlament de les Illes Balears pel Bloc i en Miquel Rosselló candidat al Consell de Mallorca.

No hi falteu! veniu amb parlar una estona amb nosaltres i a compartir la il·lusió per un canvi a l'Ajuntament de Marratxí, al Consell i al Govern de les Illes!

Rectificaci necessria i anunci

Marratxi | 19 Abril, 2007 08:34

Una rectificació necessària que ens han fet arribar: la taula rodona que es farà al Pla de na Tesa està organitzada per l'AV Xaloc, no per la Plataforma Ciutadana.

Un anunci: avui surt al DM el resultat del debat, ahir va sortir a TV Mallorca no sabem quan sortirà al C4.

Ja ens direu què trobau de la crònica del Diari...

1 2  Segent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb