El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Mes mangarrufes al nostre Ajuntament

Marratxi | 31 Gener, 2007 08:43

Avui tota la premsa treu una denuncia feta pel PSM de tracte de favor per part de l'equip de Govern de Marratxi. Han decidit que el segon institut, que el volien situar devora el cementiri ( per cert un lloc nefast i rebutjat per les associacions de pares i ensenyants) se construeixi en sol rústic (previament requalificat) darrera Son Veri Nou.

El lloc és igualment dolent, està devora l'altre institut, allunyat dels nuclis urbans i sense comunicació, fins i tot haurà que fer un vial nou.

Una vegada més no s'escolta a la comunitat educativa (pares i ensenyants). Però la sorpresa surt a la llum quan es descubreix el propietari del solar, que farà un bon negoci. En Joan Serra membre de l'executiva dels Independents de Marratxí i batlle de barri de Pòrtol.

Vos recordau de la crisi entre PP i independents aquest estiu passat. Els independents s'oposaven a la ubicació d'un nou polígon industrial al Pla de na Tesa.

Ara ja sabem com va acabar l'esmentada crisi. Se farà el polígon del Pla de na Tesa en contra de l'opinió i la lluita de la Associació de veinats i de molts ciutadans i ciutadanes del Pla de na Tesa  i tot Marratxí. Per cert també requalificant terrenys en sol rútic propietat  d'en Vicente Grande. A canvi es fà l'operació de canvi d'ubicació del nou institut.

I així tots contents...PP i Independents i el poble fotut una vegada més. Així enten la política la dreta, com un negoci.

La situaci actual al Pais Basc

Marratxi | 30 Gener, 2007 16:36

Demà, dimecres dia 31 de gener a la Sala B del Centre de Cultura de Sa Nosta (C/ Concepció 12 de Palma)

Conferència sobre els interrogants del procés de pau a càrrec d'Oskar Matute

Oskar Matute és actualment el Portaveu Parlamentari d'Ezquer Batua Berdeak del Parlament Basc

Estau tots convidats

 

 

1882 neix Virginia Wolf

Marratxi | 25 Gener, 2007 12:37

No hi ha barrera, 

pany ni clau que puguis imposar      

a la llibertat de la meva ment       

                    Virginia Wolfv.w.

        

                                                 

                                      

El BLOC per Mallorca en marxa

Marratxi | 25 Gener, 2007 12:23

Com ja vàrem anunciar al nostre blog, fa uns mesos es va constituir a la nsotra illa, el BLOC per  Mallorca format pel PSM, Alternativa EU-EV i la Plataforma Progressistes pel BLOC.

Des d'aleshores ha fet un munt d'activitats i està ja funcionant a les totes, en velocitat de creuer. S'ha dotat d'una Comissió de Seguiment i coordinació formada per membres dels dos partits i la plataforma que el composen, que es reuneix cada setmana, els dilluns, i planifica i coordina totes les feines a fer.

El BLOC es presetarà al es eleccions autonòmiques, tant al Parlament Balear com al Consellde Mallorca,del proper 27 de Maig, així com a distints municipis de l'Illa. Per ara està tancat l'acord a Palma i Inca i se seguex discutint a altres municipis.

A la passada reunió de la Comissió de Seguiment i Coordinació  es va decidir convocar una convenció programàtica dia 10 de març per debatre i aprovar el programa electoral. Properament es publicarà una primera proposta d'aquest programa, que ja s'ha fet amb la colaboració de molta gent, per què totom en pugui dir la seva. Quan el tinguem el penjarem d'aquest blog i ens podreu enviar totes les sugerències que trobeu.

 

NO hi ha debat dels pressupostos!

Marratxi | 24 Gener, 2007 17:05

Ens comunica la Regidora na Magdalena Moreno que ja ha rebut l'ordre del dia del Ple del dia 30 de gener. No hi van els pressupostos, és un ple de tràmit, ni tan sols hi ha temes de debat, només és un ple de tràmit. Avisam a tots els nostres bloquers, o lectors/es, perquè n'hi havia que havien dit que volien assistir al debat, com a final de legislatura. Idò haurem d'esperar un altre mes, a veure si el proper, ja el febrer el batle i el seu equip fan els deures!!

Pensau que a un Ajuntament com cal, els pressupostos s'aproven abans d'acabar l'any! Ja duim retard. No hi haurà altra vegada "problemes" amb els socis Independents?

A veure si tanta reunió amb els "caps" del PP de Palma fa que no compleixin amb les feines municipals!

1 2 3 4  Segent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb