El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

llegiu El Pas d'avui, divendres!

Marratxi | 29 Desembre, 2006 18:29

En bon divendres us hem de recomanar la lectura del diari El País. Dedica tota una plana, la 17, a Mallorca i en concret al nostre municipi...explica molt bé el titular "Un alto cargo imputado por el caso Andratx avaló una urbanización en suelo rústico" El Sr. Jaume Massot, ex-director general del Govern del Sr Matas , va informar en menys de dos dies la requalificació de Es Caülls...

Nosaltres ho diguérem tot d'una, i crec que la major part dels marratxiners i marratxineres ho saben. És una vergonya que el nostre poble sigui conegut arreu de l'Estat per una notícia com aquesta, no us sembla?

Cal llegir amb calma tota la notícia, és molt il·lustrativa. Cal acabar amb aquest govern municipal del PP que facilita l'especulació del territori. Tenim uns mesos per pensar bé a qui votar en les properes eleccions municipals.

Bon any 2007 per a tots els nostres amics i amigues.

Esperam els vostres comentaris.

per molts d'anys!!

Marratxi | 23 Desembre, 2006 19:15

   

                                            Felicitacions

            Per un 2007 sense corrupció, 

            sense violència, sense fam,

           sense analfabetisme, sense incultura,

           sense...., sense...., sense injustícies.

           Per un 2007 en pau, solidaritat, justícia......

           per a totes i tots

            amb moltes ALTERNATIVES i en BLOC

                                            Felicitats!!!

Ara s'enten!!

Marratxi | 19 Desembre, 2006 16:32

 I és clar, jo deia: "com pot ésser que Marratxí sempre vagi endarrerit en tot-cultura, escoletes, residències, transport, etc-"  Ara ho entenc. Vivim a l'1 de gener de 1970!!!!!

Entrau la pàgina de l'Ajuntament que teniu a la vostre dreta hi ho veureu.

Si pensau que ja estam al segle XXI, com d' errats/des anau!!!!!!!!Embarassed

Va de sopars

Marratxi | 18 Desembre, 2006 08:47

Avui hem llegit a la premsa que divendres i dissabte hi va haver sopars marratxiners. Coincideixen en el nmero 300 a cada un. Un , el PP, amb el Secretari General Jos Maria Rodrguez, aquest Conseller d'Interior que avisa a l'ex-batle d'Andratx que el detindran, i l'altre, els Independents , que anuncien la candidatura del Sr. Bestard per sser Batle. Nosaltres,ja ho veis, no podem convidar a sopar... Parlam de programes, i demanam suggerncies. Si qualc no sabia encara qu fan els socis del govern municipal, ja ho podeu veure: conviden a sopar!

Uns moments de la presentaci del Bloc per Mallorca a Marratx

Marratxi | 17 Desembre, 2006 19:02

A aquesta capeta hi trobareu les imatges de la Pre-Campanya  , Campanya electoral i eleccions de 2007             A aquesta capeta hi trobareu les imatges de la Pre-Campanya  , Campanya electoral i eleccions de 2007

                                    Alternativa E.U-V a la presenteció de la Cap de Llista 07                                                                     

  • Lila Thomàs, coordinadora d'Alternativa-E.U. de Marratxí
  • Magdalena Moreno,regidora i cap de llista d'Alternativa-EU-V de Marratxí
  • Miquel Angel Llauger, candidat al Govern Balear del Bloc per Mallorca
  • Miquel Rosselló, parlamentari d'Esquerra Unida-Verds

 

1 2 3  Segent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb