El Siurell de Marratx

Bloc que recull les propostes, actuacions, opinions i tot el relacionat amb IniciativaVerds-Marratx. Pots partiticipar al bloc amb els teus comentaris o envia un mail a l'adrea: marratxi@iniciativaverds.org VISITAU LA NOSTRA WEB http://marratxi.iniciativaverds.org

Dia 1 de desembre "Dia Internacional de Lluita Contra la Sida"

Marratxi | 30 Novembre, 2006 20:18

Dia Internacional de lluita contra la Sida

Dia Internacional de Solidaridat amb el Poble Palesti

Marratxi | 29 Novembre, 2006 18:18

Incendiad nuestra tierra,                                     palestina, senyera 

quemad nuestros sueños, 

destruid  nuestra hierba    .......... y nuestro suelo  ""palestina,"

deribad nuestras fábricas y todos los pueblos.

Haced esto y aún más,no tengo miedo de vuestra tiranía  

 no me desesperaré jamás

porque conservo una semilla,un pequeño germen vivo

que custodio y plantaré de nuevo. 

Andratx versus Marbella

Marratxi | 28 Novembre, 2006 20:49

Una vegada més Mallorca i les Illes són portada de tots els diaris, informatius de ràdio i TV d'arreu de l'Estat Espanyol i una vegada més per causa de la corrupció.

El Batle d'Andratx, el celador municipal i el Director General d'Ordenació del Territori del Govern Balear detinguts per la Guàrdia civil, acusats de corrupció urbanística.

Tothom a Andratx sabia que les mangarrufes urbanístiques estaven a l'ordre del dia i que el Batle Sr. Hidalgo estava  al darrera. Tothom menys el Sr. Matas i el PP que sembla que ho varen descobrir quan varen veure al Sr. Batle, militant del seu partit sortir de l'Ajuntament engrillonat i conduït per la Guardia Civil. Tant sols feia unes setmanes que el Sr. Rodriguez Secretari General del PP,  havia confirmat al Sr. Hidalgo com a candidat a les properes eleccions.

Tampoc sabien qui era el Sr. Massot i per això el varen fer Director General, precisament d'Ordenació del Territori, és com posar el llop a guardar les ovelles.

Fa un mes Alternativa EU-EV va publicar un fulletó en el que denunciava al Sr. Hidalgo d'estar implicat per la fiscalia en cinc casos de delicte urbanístic, i a 17 batles més del PP de les Illes. Ni tant sols poden al·legar que no varen llegir aquesta informació perquè el Sr. Rodriguez va contestar públicament en roda de premsa, dient que com EU-EV no tenen batles per això no tenen casos de corrupció, és a dir , pel Secretari General del PP si s'arriba al govern és normal que es caigui en corrupció, tota una filosofia...

Esperem que el Sr. Matas i el Sr Rodriguez actuïn decididament contra els seus batles i regidors implicats en processos judicials i no esperin que se'ls emporti la Guàrdia civil.

Per cert , algun dia haurem d'estudiar a fons perquè el nostre govern municipal (PP i independents) en el dos mesos d'estar al govern va requalificar els Caülls del Grup Fer o va acceptar la urbanització del Gravers o va requalificar els terrenys del Sr. Grande per fer el polígon del Pla de na Tesa... 

 

Assemblea oberta d'Alternativa EU-EV de Marratax

Marratxi | 27 Novembre, 2006 17:05

El passat dissapte es va celebrar una assemblea d'Alternativa Esquerra Unida - Els Verds de Marratxí oberta a simpatitzants, a la biblioteca del Pla de na Tesa per parlar de les properes eleccions municipals del maig del 2007.

Allò primer que varem fer, va ésser donar suport a la carta enviada a la Plataforma Ciutadana i que figura al post anterior i per tant està a la vostra disposició. Els companys i companyes d'EU-EV, així com els simpatitzants presents a l'assamblea varen mostrar el seu acord a concorrer a les properes elecions municipals amb una sola candidatura de tota l'esquerra marratxinera i en cas de que algun partit polític de l'esmentada esquerra no ho vulgui, estyeim disposat a anar a aquestes eleccions donant suport a una candidatura formada per la Plataforma Ciutadana i els partits disposats a donar-li suport.

Però mentre esperem la resposta dels altres partits varem decidir anar per feina i posar-nos a preparar en força i entussiame aquestes properes eleccions, decisives per derrotar a la dreta del nostre municipi.

Varem convocar primaries per elegir el cap de llista de la nostra candidatura i en cas de que finalment hi hagui una candidatura unatiria seria el nostre candidat o candidata a la llista unitaria. Les primaries seran el proper dia 15 de desembre, a una assemblea que ferem al local social del Figueral. Tots els companys i companyes que vulguin presentar la seva candidatura tenen temps fins el proper 14 de desembre.

També varem aprovar un avantprojecte de programa electoral que debatrem i convertirem en la nostra proposta de programa a l'esmentada assemblea de dia 15 del mes proper. En cas de candidatura unitaria aquest serà la proposta programàtica d'EU-EV que aportarem pel debat unitari i si no, distribuirem aquesta proposta de programa a les entiats ciutadanes del municipi i als nostres simpatitzants i votants per obrir el debat programàtic a la participació ciutadana. Definitivament aprovarem el programa el mes de febrer de l'any vinent.

Volem aprofitar l'ocasió per animar a tots i totes els que ho desitgin a paticipar en el nostre procés pre-electoral, tant en l'eleció de candidats,l com en l'elaboració del programa electoral

 

 

CARTA OBERTA A LA PLATAFORMA CIUTADANA DE MARRATX

Marratxi | 24 Novembre, 2006 18:54

 

Benvolgudes companyes i companys.

 

En primer lloc volem reiterar-vos l’agraïment per l’organització de la taula redona del passat dimecres. Per haver fet una passa endavant en favor de la participació ciutadana, per assumir el repte d’explorar noves formes de fer política i en definitiva per encoratjar-nos a tots plegats a continuar lluitant, units, per una societat més justa, més igualitària i més participativa.

 

Davant la proposta de fer una candidatura unitària de tots els partits progressistes de Marratxí, basada en la vostra proposta programàtica sobre un Marratxí sostenible i amb la necessitat de derrotar la dreta a les properes eleccions municipals sinó volem que  continuï la destrossa del territori i el mediambient, el menyspreu pel nostre patrimoni cultural, la manca de polítiques socials i l’abandó de tota mena de participació ciutadana, que exposàveu al vostre document programàtic i que vàreu presentar a la taula rodona del passat dimecres al cine de Pòrtol, Alternativa Esquerra Unida- Els Verds ha acordat la següent resolució:

 
  • Valorar molt positivament la constitució de la Plataforma Ciutadana i la seva implicació amb l’activitat política i social del municipi.
  • Considerar molt important la participació activa de la Plataforma Ciutadana amb qualsevol fórmula unitària que es pugui posar en marxa de cara a les properes eleccions municipals.
  • Considerar que la vostra proposta programàtica és un bon punt de partida per l’elaboració del programa electoral i de fet a les nostres jornades programàtiques que celebrarem el proper dissabte a la biblioteca del Pla de na Tesa, utilitzarem el vostre document com a ponència inicial.
  • Acceptar la constitució d’una candidatura única de tota l’esquerra i el nacionalisme de Marratxí i mostrar la nostra disposició a iniciar les negociacions amb el PSOE, el PSM i ERC quan es consideri oportú.   
  • En cas de què el PSOE no vulgui participar amb una candidatura unitària, estaríem d’acord en participar en una candidatura del PSM, ERC i amb la participació de la Plataforma Ciutadana. En aquest cas mostrem la nostra disposició a acceptar que el/la cap de llista d’aquesta candidatura fos un representant de la Plataforma Ciutadana i/o del PSM.
  • Si el PSM optés per presentar-se en solitari estaríem d’acord en formar una “candidatura progressista” formada per la Plataforma Ciutadana, Alternativa EU – EV i ERC. Si aquest fos el cas estaríem disposats a:
 

-         Elaborar el programa electoral conjuntament en assemblea de tots els components de la candidatura progressista.

-         Acceptar que el cap de llista de la candidatura el designés la Plataforma Ciutadana, quedant el segon lloc per un membre d’EU – EV i el tercer per ERC.

-         Participar conjuntament, en igualtat de condicions, en la planificació i execució de la campanya electoral.

-         En cas de que els resultats electorals permetin constituir un govern d’esquerres, decidir conjuntament el paper a jugar pels regidors de la candidatura progressista.

-         Constituir comissions sectorials conjuntes per fer el seguiment del treball dels nostre regidors i de  l’Ajuntament en general.

 

Estem a la vostra disposició per posar-nos a treballar amb la proposta que vegeu més factible i més adequada.

 Alternativa Esquerra Unida – Els Verds 
 (Segueix)
1 2 3 4  Segent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb